• beylikdüzü ilçesi'nde bulunan kütüphane.
    açılışını ekrem imamoğlu bildiğim kadarıyla kısa bir zaman önce yapmıştı.
    linki vaktim olunca atarım.
  • seçimden önce millet daha ekrem imamoğlu adaylığına saldırırken izlediğim, hakkında yorum yaptığım, ama videosunu paylaşmayı unuttuğum kütüphane.
    buyrun:

    https://www.facebook.com/…/1255813647918047?sfns=mo
  • kütüphaneye girip sağa doğru döndüğünüzde komple öğrencilerin oturup ders çalıştığı bir alan var. müthiş güzel geliyor gözüme. her hafta çocuklarımı götürüyorum. ortama alışsınlar, rutin haline getirsinler diye burayı.
  • beylikdüzü'ne hep uzak dedik, onu hep dışladık ama o kazandı be...

    tanım: içimde beylikdüzü'ne taşınma isteği doğurandır.
  • niye kapanma saati 17.30 bu kütüphanenin? öğrenciler ders çalışsın diyorsun da başkan ben dilerim ki sınav haftamda öğlenden geleyim, akşam 9 10 gibi çıkayım. sınav haftam olmasa bile geliyim sabahtan alıyım bi kitap oturuyum, akşamına kitabı bitirip yerine koyup çıkayım... emanet gibi duracağız yahu kocaman kütüphanede. 17.30 ne?

    edit: allahınıza kurban 12ye kadar uzatmışsınız ah imamoğlu seviyorum seni arada!
  • beylikdüzü atatürk kültür ve sanat merkezi kompleksi’nin 1. katında bulunan, içerisinde severek çalışma ve okuma yaptığım kütüphanedir.

    güncel olarak haftanın her günü 09.00’da açılıp 21.00’da kapanmaktadır. pandemi önlemleri altında saat 13.00 ile 13.30 saatleri arasında kütüphane tahliye ediliyor. üniversiteye giriş sınavının yaklaştığı aylarda ve buna ek olarak üniversitelilerin vize ve final haftalarında talep çok arttığı için kütüphane içerisinde yer bulmak isteyenler sabah saat 7:45’ten itbaren aksm’nin dışarısında sıraya geçmeli. aksm’nin kapısı(dış kapı) 08:30’da açılınca öğrenciler içeriye alınmaya başlamaktadır.

    belediye yetkililerinin burayı okuduğunu düşünmüyorum ancak eğer okuyorlarsa kütüphanenin kapasitesinin artırılması hatta beylikdüzü’ne ek bir kütüphane kompleksi yapılması ihtiyacının oluştuğunu düşünmekteyim.

    edit 2: sanırsam kütüphane yetkilileri ya burayı okumuş ya da tesadüf oldu, kültür sanat merkezi içerisindeki ders çalışılabilecek masa sayısı ciddi oranda artırılmış ve kütüphanenin kapanış saati 21:00'dan 23:00'a uzatılmış. tabii liseli gençlerin yarıyıl tatiline girmiş olmalarının etkisi de olabilir.

    edit: hede eklendi
  • kütüphane (ve içinde bulunduğu kültür merkezinde) +90 ile başlayan telefon numarası olmayanlara internet hizmeti verilmemektedir.
hesabın var mı? giriş yap