• marmara üniversitesi iletişim fakültesi'nde profesör.
    ismet giritli'nin kızı olduğunu tahmin ediyorum.
    fevkalede hitabeti ve seçkinci duruşuyla, yaşı geçkince olmasına karşın cazibesini korumaktadır.
  • ismet giritli'nin kizidir.
    yasi cok da geckin degildir, hem boyuna yakin bir kiz cocugu anasi olmasina ragmen massallah pek cok genc kizin imrenecegi bir vucuda sahiptir. bunu da gencligindeki sporculuguna borcludur yanilmiyorsam. medya arastirmalari yapar, arada sirada radikal ikide de yazilari yayimlanir.
  • ismet giritli'ye birçok meslektaşının "en güzel eseri sen yarattın" diye takılmasına neden olan hanımefendi.
  • marmara üniversitesi iletişim fakultesinde hala öğretim görevlisi olan bu bayanın journalnette fazlasıyla güzel yazıları bulunmaktadır , kendisini gelecekte baudrillard vari bir kimlikle huxley nin medya üzerine de geliştirdiği korkunç ütopyaları türkiyede uygulamasını bekliyoruz , beşinci gücün türkiye distribitörü olan bu hanımefendiyi sonu gelmez komplo teorileriyle başbaşa bırakıyoruz .
  • ilim irfan deryası süper bir öğretim üyesi. kendisinden aldigim uluslararasi medya isimli derste anlatmis oldugu konulari bizzat yerinde gormus ve de arastirmis olmasinin yanisira birbirinden muthis makalelerin de sahibi konumunda bulunmasi kalitesini ortaya koymaktadir. unlu tarihci ismet giritlinin kizi olan bu guzide hocamiz kanaatimce isini hakkiyla yapan ender akademisyenlerimizdendir.
  • marmara universitesi'nden galatasaray universitesi'nin iletisim fakultesine transfer olmus, derslerine guncel ornekleri tasimasiyla takdirimizi kazanmis basarili bir akademisyen, esprili bir hanimefendidir kendisi. yurtdisi ve yurtici medya orneklerini pek hos sekilde cakistirir, kafanizda netlestirir.
  • kıyafet seçiminde öğrencileriyle yarışan iletişim profesörü...
  • güncel konular hakkındaki yorumları (kişisel) internet sitesinden okunabilir.
    http://www.yasemininceoglu.com/
  • 1961 doğumlu olup 1999'da prof. olmuş, ilk eserini ise 16 yaşında, 1977 yılında yayımlamıştır. (iletişimde etkileme süreci; seçim kampanyalarından örneklerle) marmara iletişim öğrencilerinin son yıllarda gördüğü gerçek anlamdaki sayılı akademisyenlerdendir.

    ayrıca marmara iletişim'in yapay sarışın asistanları istedikleri kadar makyaj yapıp lise öğrencisi gibi etek boylarını kısaltsalar da nafile, hiçbiri yasemin inceoğlu'nun tırnağı olamaz.

    sitesindeki fotoğrafı çeken bir başka marmara iletişim hocası, kayıhan güven ise bu kadını nasıl bu kadar çirkin göstermeyi başarabilmiş, helal olsun vallahi.
  • duruşu, hitabeti ve bilgisiyle beni benden alan, 18 yıllık öğretim hayatım boyunca dersime giren en karizmatik hocalardan biri... ah bi' de yaptığı vize notlarını sınıfa getirmeyi unutmayıp, bize okusaydı...

    kendisi aynı zamanda danışman hocam... harbi lan benim yasemin hoca'dan randevu alıp, konumu belirlemem lazım :/ (bkz: kafasına dank etmek)
hesabın var mı? giriş yap