• öldürülmüş gençler üzerinden, sözde insanlar tarafından pazarlığı yapılan, hayatının baharında hayatı elinden alınmış bir genç. mekanı cennet olsun.
    kalp yerine siyasi görüş taşıyan orospu çocuklarının yüreğinde yasin'e de yetecek yer yok ki, ali ismail'e yer olsun, berkin'e yer olsun. sen git göt kılı olduğunun peşine, yere dökecek koka kola ara. yarın sahibin ne demeni isterse onu diyeceksin.
  • 16 yaşında lise öğrencisi. kurban eti dağıtıyordu. 16 yaşındaydı, oğlumun yaşında. içim ezildi. nasıl bir nefret sizinkisi. çocuktu lan o. çocuk. kurban eti dağıtıyordu. kurban olduğum...
  • resimlerini görüncü kıyamet kopucak sandım ama ne kadar salağım aq (bkz: insan hayret ediyor)
  • bunu ona yapanların allah belasını versin
  • sol, türk solu, hümanizm falan bilmem de insan olmayanlar tarafından katledilmiştir.
  • "pkk oluşumunun ve onun etki alanındaki kürt siyasal hareketinin siyasal eylemle şiddet eylemi arasında aşılmaz bir sınır çekmemesi veya çekememesi de burada önemli bir etken. kobani’deki direnişle dayanışma eylemlerinin birçok yerde bir şiddet ve vahşet nöbetine dönüşmesinde sorumluluğu sadece güvenlik güçlerinin provokasyonuna, islamcı kürt oluşumların tepkilerine ve aşırı milliyetçi gruplara atfetmenin akp devletinin her taşın altında terörist görmesinden özünde farkı yoktur. kürt siyasal hareketi sokağa çağırdığı kişilerin eylemlerini denetleyemeyerek kendisinin de frenlerinin artık tutmadığını gösterdi. ya da denetlemek istemeyerek, yer yer bunları kışkırtarak, yokuş aşağı gaza basmaktan çekinmeyeceği tehdidini savurdu. pkk’nın yakın zamana kadar sadece silahlı mücadele yürüten değil, terör eylemlerine de başvurmaktan çekinmeyen bir örgüt olduğu gerçeği yeniden karşımıza çıktı. bingöl’deki saldırıyla eş zamanlı olarak tak’ın yeniden gündeme gelmesi, insanların ışid’li olduğu şüphesinin linç edilmeleri için yeterli neden olduğu gözü dönmüş vahşet, bir öfke nöbeti olarak sadece izah edilemeyecek, vandalizm kelimesinin tam olarak tanımladığı yıkma, yakma ve yağmalama eylemleri, kürt siyasal hareketinin de karanlık yüzüyle bir kez daha yüzleşme gereği yaratıyor. şiddet yöntemleri ve tehdidiyle siyaset yapma refleksinin nasıl hızla su yüzüne çıkabildiğini gösteriyor. burada da müzakere yoluyla siyasal çözümü mümkün kılacak fren mekanizmalarının boşalmasının her an mümkün olduğunu görüyoruz. burası ortadoğu, burası şark, siyasetle şiddet etle kemik gibidir, mağdurun şiddeti meşrudur, vs. deniyorsa eğer, o zaman devletin şiddetine karşı söylenecek söz de biter."

    ahmet insel

    http://t24.com.tr/…vil-itaatsizlik-eylemleri,273790

    edit:allah rahmet eylesin
  • din kardeşimdir.

    (bkz: şehit)
  • ölümü ölümle kıyaslamadan samimi duygularla: masum hayatını şerefsiz ellerce kaybeden dünyanın mazlum çocuklarından bir diğeri.. güzel uyusun masum çocuk..

    berkin elvan da güzel uyusun..
    mısırlı esma da güzel uyusun..
    israil'in plajda vurduğu 3 masum güzel filistin çocuğu da güzel uyusun..
    hamas'ın katlettiği 3 isralli genç de güzel uyusun..
    yasin börü de güzel uyusun..

    çocuk ölümlerinden siyasi saldırı, siyasi malzeme yapan bu zihniyet de yere batar umarım! sizin zihniyetiniz dünyaya hakim oldukça ölümler devam eder insanlığını bırakmış tuhaf yaratıklar sizi.

    "bana her berkin diyene senin adını söyleyeceğim" diyor. samimiyetine sıçayım senin.

    edit: ulan ölen her çocukta sizin zihniyetinizin benzeri zihniyetlerin payı var. insanlığınıza, vicdanınıza ayrı ayrı sokayım. paramparça olmuş çocuk bedenlerinden nemalanmaya çalışmayın. alevi ölünce susup sünni ölünce konuşmayın. noldu, zoruna mı gitti israilli, alevi, senin dininden olmayan gençleri korumam? çocuğun dini mi olur, ırkı mı olur yüreğine tükürdüklerim?
  • bu çocuğa bunu yapaanlar net orospu çocuğudur.
    peki yapanların pkk lı olması şaşırttımı beni. tabiki hayır. hepiniz orospu çocuğusunuz amk pkk lıları
  • kobani'ye destek verilmesi gerektiğini düşünen biri olarak suçsuz yere ölen herkesle aynı kefeye koyduğum çocuktur. olayı duygusallaştırmayı sevmeyen biri olduğumdan tanımadığım biri hakkında yok şöyleydi böyleydi diyecek değilim ama denildiği gibi kurban eti dağıtırken böyle bi olayla karşılaşmışsa, her ne kadar görünürde kobani meselesinde yakın yerde duran bi kürt olsam da, allah o faillerin bin belasını versin. tabii keşke önce devlet verse diyeceğim ama adaleti de işine göre işleten bi devletimiz var. zalimi mazlumu tarafına göre ayırdığımız için bunca acı yaşıyoruz allah sonumuzu hayır etsin.
hesabın var mı? giriş yap