• önceden bu misyonu üstlenen samanyolu tv vardı. cefakar yaşlı anne babalar 7/24 bu kanalı izler, feyizlenmeye uğraşır, reklamlarda bile kanal değiştirmez, dünya pazarlama tarafından satılan ezan okuyan seccade, kuran okuyan kalem, caillou damacana gibi abidik gubidik ürünleri zorla çocuklarına sipariş ettirirdi. küçük gelin, tek türkiye gibi diziler reyting rekorları kırıyor, hoca efendinin sohbetleri göz kırpılmadan dinleniyordu.

    15 temmuz 2016 darbe girişiminden sonra hükümet değil stv, yumurcak tv'nin bile gözünün yaşına bakmayınca dinibütün ebeveynlerimiz, dedelerimiz, ninelerimiz yeni kanal arayışına yöneldiler. en yakın alternatif olan kanal 7 de "başlarım dinine, imanına..." deyip tüm gün hint dizisi yayınlamaya başlayınca daha önceden sessiz sedasız yayına devam eden abidik gubidik kanallar kendilerine iyice yer bulmaya başladı.

    akit tv
    semerkand tv
    lalegül tv
    hilal tv
    berat tv
    diyar tv
    dost tv
    rehber tv
    tgrt belgesel

    eskseriyetle hükümet yanlısı olan, sabah akşam nereden türediği belli olmayan hacı hocalarla, şeyhlerle, mollalarla kafa ütüleyen, aklı başında bir insanın tek satırını dahi tenezzül edip okumayacağı kitap setlerini, namaz kılan seccadeleri vs destek amaçlı reklam yapıp pazarlayan, sağdan soldan çıkan iban numaralarıyla bağış bekleyen, havadan gelen paralarla yayına devam eden propoganda kanallarıdır. yıllar önce stv'nin izlediği yöntemle saf, cahil anadolu halkını din, iman kılıfı altında kafalamayı ve zehirlemeyi amaç edinmişlerdir.

    "bak oğlum/kızım hoca ne güzel anlatıyor..." diye anne babanız tarafından övgüye mazhar olan bu kanalları saf bir merakla izlemeye başlar, on dakika içinde ışid propogandası, akp propogandası yaptığını fark edersiniz. anne babanızı, yaşlı akrabanızı kurtarmak istiyorsanız yukarıdaki isimlerini verdiğim kanalları listeden silin diyeceğim, fakat eve televizyoncu çağırıp tekrar bu kanalları ekleten bağımlıları mevcut...
hesabın var mı? giriş yap