• özlem tekin'in yeni albümünün çıkış şarkısı.

    http://www.youtube.com/watch?v=leuv6pgdxr4
  • neden bilmem bana yaz şarkıcılarının şarkılarını anımsatan özlem tekin şarkısı. yaz şarkıcılarından kasıt hani bazı tipler vardır yaz başından hareketli bir şarkı patlatırlar, bütün yaz orada burada çalınır bu şarkılar. aynı albümde kenarda kalmış bir de ağır bir şarkı bulunur eylül sonu gibi de bu şarkı piyasaya çıkar, işte bu şarkı biraz öyle olmuş gibi. bir eksiklik hali var, kendinizi kaptıramıyorsunuz, dilinize dolanmıyor. belki daha çok dinledikçe alışırım, bilemeyeceğim.

    bir de sinsi bir şebnem ferah havası da aldım ben. bir içli, bağırmalı çağırmalı, yer yer ders veren bir tavır falan. hiç gerek yoktu halbuki.
  • klibinin sonunda özlem'in mahsun kırmızıgül hareketi yaptığı şarkı.
  • ilk defa özlem tekin'in acılı kadını oynadığı şarkı... bu güne kadar ya gelirsin ya siktirir gidersin diyen kadın, yatağım boş diye feryat etmektedir. şarkı konsept olarak içinde bulunduğum durumu anlatsa da duygusal olarak yakalayamamış ve etkileyememiştir... ayrıca özlem kilolu çıkmıştır bu klibinde. bir badem düetindeki seksiliğe, albeniye bak bir de buna... üstelik siyah beyaz klip olmasına rağmen. kendisine hayranlığım bir kliple yıkılacak değil ama ilk izlenim maalesef rahatsız etti. biraz sıla kulvarına girilmiş gibi. şarkıda da vokalle gitarlar arası bir kopukluk var gibi, tınısını bulamadım...
    diğer kliplerinde toparlayacaktır bu yeni albümünü dinlemeyeceğimiz anlamına gelmiyor... hayırlara vesile olsun albüm...
  • - niye? kanepede mi uyuyorsun?

    (bkz: sami)
  • evlenip bodruma yerleşince biraz yumuşamış gördük bu şarkıyla kendisini.
    mete özgencil klibi * sandım belden aşağısı suda şarkı söyleyince, değilmiş.
    masum diyor; özlerim diyor, beklerim diyor... biraz sümüklü de olsa nazan öncel'den öğrenmedik mi seviyorum ulen tarzı isyanı rock ezgilerinde..
    evet kilolar alınmış, seksi dopiyesler giyilmiş ama bakışlardaki delilik aynen duruyor.

    bir de aramaya üşenmediğim halde bulamadım o gitarı kimin çaldığını..
  • sözleri burak uçkun'a ( tanımam etmem ) ait olan bu güzide eserlen özlem tekin'in bizatihi kendisi de üç vakte kadar dalgasını geçecek, valla öyle esti yaptım minvalinde açıklamalar yapacaktır. müzik aynı kişiye ait ve berbat. klipte de ne kadar sakil hareket varsa gerçekleştirilmiş. davula zile vurunca suya vurmalar, ayıramaz derken kolları birbirinden ayırmak filan.
  • harikadır. burak uçkun versiyonunu da sonsuza kadar albümünden dinleyebilirsiniz. dün gece ansızın tv de duyunca , eski bir dostu görmüş gibi sevindim.
    edit: hakikaten bu şarkıyı nerden duymuşta söyleme isteği duymuş özlem kızımız onu çok merak ettim.
  • titretiyor belli bir süre sonra..
  • şarkının klibi izlenmeden dinlenildiği zaman insanın içinde buruk ve bi o kadar keyifli, masum bir tat bırakan özlem tekin'in son albümünün çıkış parçası.
hesabın var mı? giriş yap