• aşağıdaki haberde geçen finlandiya'daki bir otelin profesyonel uykucu arayarak insanlara para kazandırmasıdır.ciddi ciddi yatarak uyuyarak para kazanmak.

    http://www.haberturk.com/…rak-para-kazanacak-eleman
  • fahişelik, jigololuk gibi mesleklerde mümkün olan hadise
  • 2 yıldır bi fiil yaptigim eylem. sirket amerikan, ortagimizla sorunlarimiz var ve sirket de beni elinde tutmak istedigi icin maas veriyor ve sadece hazir olmami istiyorlar. yaklasik 2 yil oldu calismayali sozluk.
    madem oyle bi ise daha gireyim dedim, ceviri yapiyorum bi projede mimarlara falan. yine aksilik oldu ve proje aksadi, 3 aydir yatarak maas aliyorum.
    madem oyle demedim bu sefer, çift maaş yetiyor tabi. sonra teklif geldi, bu sefer de sadece mail ve telefon trafigi yonetmemi istediler isten kalan zamanlarimda. yurtdisi yazismalari vs. ulan bunu da kabul ettik ama bu da yatarak olacak muhtemel.
    sonuc olarak basima gelen seydir sozluk. ne kadar sansli bi herifim demiyor degilim.
  • zengin bir babanın oğlu ya da dedenin torunu olunursa gerçekleşecek eylemdir
  • (bkz: )porn stars
  • yatarak demek yanlış ama zor yollardan az para kazanan çoğunluğun gözünde "yatarak kazanmak" diye yorumlanabilecek şekillerde para kazanmak pek tabi mümkündür.

    yukarıda kastettiğim şekilde para kazanmanın benim bildiğim (ve uyguladığım) iki yolu vardır.

    bunlardan güzel olanı aslında uzman olduğunuz bir konuda bilginizi kullanarak para kazanmanızdır ki kapitalizmin 21. yüzyılda insandan beklentisinin bu olduğunu sanıyorum. beyninizi kullanarak çok para kazanmak istiyorsanız, seçmeniz gereken yol, bir konuda çok derin bilgi ve deneyim sahibi olmaktır. ayrıca sunacağınız danışmanlık hizmeti iyi pazarlayabilmeniz gerekli.

    yine "sıradan insanlardan" daha çok parayı daha az bedensel yorgunlukla kazanmanın bir diğer ve eski yolu ise sermaye sahibi olmaktır. sermaye sahibi olanlar paralarının gücünü ticari ve benzeri faliyetlerde kullanarak ve pek tabi riskler alarak sıradan insanlardan daha çok para kazanırlar ancak "yatarak kazanma" önermesi gerçekçi olmaktan uzak ve taraflıdır.

    ille yatarak para kazanmak hedefleniyorsa, izlenmesi gereken yol, az çalışarak az para kazanmaktır ki bu ancak kamu sektöründe işe girerek mümkün olabilir.
  • kastedilen bu değildir.
  • noterlik
hesabın var mı? giriş yap