• hizli tren olmayan mesela fatih ekspresi (eksprese aldanmayan biliyoruz da yaziyoz)
  • doğu ekspresi...önceliği en son olan trendir...güzel güzel ilerlerken bir anda durur, 10 dk geçer 20 dk geçer
    noldu
    kırmızı ışıkta durduk
    niyee
    bak karşıdan boğaziçi ekspresi geliyo, ona yol veriyomuşuz
    doğu ekpresi ankara'dan 12.15 te kalkar...bütün günü yolda geçirdikten sonra rötar yapmamışsa 22.45 gibi haydarpaşaya varır...
  • avrupa standartlariyla kiyaslandigi zaman turkiyedeki tum trenlere verilebilecek ad. turkiyede ankara-istanbul hattinda maksimum hiz 120 km/h, diger hatlarda ise 90 km/h'dir. (bkz: hizli tren) (bkz: tcdd)
  • yavaş gittiğinden dolayı arkadan gelen bir iç güveysinden hallice hızlı tren tarafından sinyalizasyon hatası nedeniyle biçilecek, olan yine güzel vatandaşıma olacaktır.
  • başlığı ben açacaktım ne heveslerle açtım bilgisayarı. bu adamın hayranı olarak bana yakışırdı bu başlığı açmak neyse. eksiledim de sinirim geçti biraz. öhöm.

    atilla atalay ın yeni kitabının adı. bitmesine az kalmış. facebook tan duyurdu. bayram ettik. yeni bir spor ayakkabı alsam kitapçıya en önce ben varsam!

    --- spoiler ---

    "yavaş tren" menekşe istasyonu' na ufaktan yaklaşıyor. bu bakımdan azcık facebook'tan uzak kalacağım. yazıyım bitsin kurtulalım, merak etmeyin...
    --- spoiler ---
  • (bkz: #63660268)
  • atilla atalayın bu kitabını o kadar uzun zaman bekledimki ilk gördüğümde sevinçten bağırmamak için zor tuttum kendimi..almadim hemencecik. eskisi gibi tekrar tekrar gidip dakikalarca bakmaliyim.
  • nuvit potuk'un hikayesiyle butun akademisyenlerin yuzunu guldurmustur.
  • bugün bir avm de kendisine kavuştum. kahvemi alıp şöyle sayfaları çevireyim evde rahatça okuyayım dedim de 2011'den beri bekliyoruz dayanamadım başladim. tabi kahve içerken okumayın, tüm ahali gülmelerime dönüp dönüp baktı, hayır gülmemeye çalıştıkça daha da gülüyorsun. sıdıka ve abazan kenar öbürtekin efsane:) ve de atilla atalay bol bol hükümete, son olaylara gönderme yapmış.

    -çişim geldi anne ya trafikte bir adım ilerlemiyor
    -kız beş yaşında mısın sen kör olmayasıca? evdeyken yapaydın çişini.
    -evden çıkalı dört saat oluyor anne bindiğimiz halk otobüsü o dakkadan beri en fazla yedi yüz elli metre filan gitti erkek olsam ben de fırlıycam yol kenarına çiş etmeye ama
    -olmaz öyle şey kukuna çakmak tutarım sıdıka
    -denizotobüsü, ayaklı faraş, mars'a yolculuk
    -çişin beynine mi yürüdü sıdıka? ne konusuyon, manyak kızım

    şimdi sıdıkayı okuyorum. ondan sonra sıkılhan var. ve yine hisli öyküleri var gıdım gıdım okuyorum bitmesin diye. :)
  • atilla atalay'ın yeni kitabının adıdır. hayırlı olsun. kitabı edinir edinmez okuyup bu entry de editlerim.
hesabın var mı? giriş yap