• hep ayni kazagi giyen doktor
  • psikolojik bir vaka olarak, millete yalan yanlış bilgiler verip, korkuya sürükleyen halk huzuru kaçırıcı psikopat
  • inek ve buzağılara yapılan zulümle duygu seli yarattıktan sonra canan karataylığa soyunup işkembe ve paça çorbası içilmesi tavsiyelerinde bulunan reyting canavarı.
    https://www.sozcu.com.tr/…i-her-derde-deva-4099381/
    https://www.sozcu.com.tr/…aca-corbasi-icin-4016263/
  • bugün ilk defa canlı konuşmasını dinleme ve sohbet etme şansını bulduğum hoca. gerçek bir insan, sorgulayan, çok düşünen, çok eleştiren.. en önemlisi de bize de bunu öğretmek istemesi ve konu kendi alanından alakasız olsa bile konuşmaya gelmesi. türkiye'yi geçtim, dünyada yavuz hoca gibi insan çok yok: kıymetini bilmek ve ondan öğrenmek lazım. "tıp'ı sadece tıp okuyarak anlayamazsınız"ı o kadar güzel anlattı.. çoklu disiplinlerin birlikte düşünülüp harmanlanmasıyla asıl hikmete ulaşılabileceğini savunan ben, yavuz hoca gibi biriyle aynı düşüncede olmaktan gurur duydum. egosuz, sürekli kendini güncelleyen, multidisipliner, gerçek bir hoca.
  • tanım: her boku bilen doktor bozuntusu.

    hafif kış aylarına doğru yaklaştıkmı başlar bu beyefendi "tarım ilacı yiyoruz" "tarım zehri yiyoruz" demeye ömründe bir tane üretici çiftçi görmemiş tarla görmemiş ama her konuda ahkam kesiyor her konuda fikri var herifin hani diyorlar ya aklı yok fikri var diye ha işte bu adam o adam. yavuz beyefendi gidin antalya kumluca'ya üretilen denetimli temiz sebzeleri yerinden görün tarım bakanlığının sürekli denetlediğini görün hissedin. kışın yaz sebzesi yenmez deyip milletin kafasını karıştırmayın .siz orlarda götünüz donarken antalya 29 derece oluyor. kıssadan hisse bu ülkeye doktor olun herbokolog değil. tarımdan geçinen yüz binlerce insan var, gözünle görmediğin "tarım zehri"ni anlatıp duracağına denetimler sıklaştırılsın diye kendini yırt hah işte o zaman memlekete faydan dokunur aksi halde kanal d'de star'da boş boş konuşarak anca popüler olursun
  • kanser tedavisi olarak evde yapılan doğal yoğurt ve paça çorbasını öneren onkoloji doktoru. link
  • (bkz: #97524611)

    bu amk uluslarası yayınları, kansere çare buldu da, hatta onu geç, bu amk uluslararsı yayınları sayesinde artık kimse kanser olmuyor da,

    bizim mi haberimiz yok ?

    afedersiniz ama yayınınıza sokayım sizin

    ***
    sanki o yayınların sahipleri, kendilerine-ilaç kartellerine-sektöre iyi para kazandırmayacak araştırmalar yapılsa da yayınlıyorlarmış gibi...
  • meme kanserinin belli alt tiplerinde hastanın ameliyat edildiği dönemdeki kan kollajen düzeyinin yüksek olması tedavinin daha iyi sonuçlanmasına yol açıyormuş .

    paça çorbası için diyen yavuz dizdar hocayı hatırlamadan edemedim .

    aha da pubmed linki :

    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/31122159
  • bu sabah cnn türk'te istanbul üniversitesi çapa tıp fakültesi onkoloji uzman doktoru olarak yine biraz marjinal beyanlarda bulunmuştur şöyle ki; özel sağlık sistemi tamamen para kazanma üzerine kuruludur bu nedenle uzak durun şeklinde bir tespit yapmıştır. kendisi şöyle diyor; hastaneler check-up yaptırın kampanya var diye mesaj yolluyorlar ama asil amaçları tamamen sizden daha çok para kazanma üzerine kurulu bir döngü. örneğin karaciğer değerlerimizden bir tanesi yüksek çıksa sizi ultrasona yönlendiriyor oradan olay safrakesenizde ufak taş var ameliyat edelime gidiyor. 4-5 bin hasta basina para kazanıyorlar diye eleştiri yaptı. kendisi hasta olmadığınız müddetçe hastaneye gitmeyin tezini savunuyor.

    kısmen katilmakla birlikte check-up olmasa kanserde erken teshis nasıl olacak peki hocam? bir sürü check-up vasıtasıyla tespit edilmiş tümör ve erken teşhis vakası oluyor. bunlari nasıl tespit edeceğiz? sunucu hakan çelik sormadı ama ben olsam sana uyarsak bu erken teşhis nasil mumkun olacak diye kendisine sormak isterdim.
  • şu an bir sabah programında tavuk pişiriyor.yakında küsleri barıştırabilir, evlenmek isteyenleri evlendirebilir, toplu sünnet törenleri düzenleyebilir. tedbirimizi alalım.
hesabın var mı? giriş yap