• tunceli kırsalında pkk'li teroristlerce şehit edilen jandarma binbasi.
  • 26 eylül 2015 tarihinde, tunceli'de pkk'lı namertler tarafından şehit edilen jandarma özel harekat binbaşımız. kendisi balıkesirlidir. yakınımdır. acım çok büyük.

    bu it sürüsünün komutanları dağda kayalar arasında saklanırken, okumuş, eğitimli, tertemiz yüzlü bu adam, özel harekat binbaşılığa kadar gelmiş, itle köpekle göğüs göğüse çarpışarak şehit olmuştur.

    orospu çocuklarısınız başka bir şey değil.
  • kahpe teröristlerin canına kıydığı güzel insan.

    kendisi daha gencecik teğmen iken bizim taburda görevli idi. kendisi her zaman karakterini kişiliğini gösteren pırıl pırıl tertemiz bir subaydı. kelimeler ile tarif edilemeyecek kişilikte bir insandı. uzaktan tanıdığımız kadar çok kitap okuyan entellektüel bir kişilikti. klasik subay karakterinde höt zöt değil insancıl bir tavrı vardı.

    işinde son derece başarılı sayısız başarı ile ödüllendirilmişti.

    yazacak çok bişey yok. pırıl pırıl bir insan gitti. üstü başı pislik içinde kalpleri nefretle dolu rezil insanlar 1 liralık kurşun ile yaktı bir hayatı.
  • bugün ankaraya defnedilen şehit binbaşı. memleketi kandırada gıyabında cenaze namazı kılınmış, ayrıca ankaradaki cenazesine katılmak isteyen hemşehrileri, kandıradaki evinin önünden otobüsler ve özel araçlarıyla ankaraya gitmişlerdir. 12 yaşında bir kız çocuk babasıdır. nur içinde yatsın.

    http://www.cumhuriyet.com.tr/…eredesin_tayyip_.html
  • bir kızı var geride kalan, bir de eşi var. bakın ne olacağını anlatayım onlara, bu ay boyunca bir sürü insan arayacak, soracak, destek olacak, sonra yavaş yavaş herkes uzaklaşacak, eşi ve kızı eğer lojmanda kalıyorlar ise, lojmandan çıkarılacaklar. onlara şehit maaşı bağlanacak. ve eşi o maaş her yatırıldığında sonatı hatırlayacak içi yanacak. kızının içi her asker gördüğünde sızlayacak. okulda veli toplantısı yapıldığında hep başı önde kalacak, bazı okullarda yapılan baba öğrenci günlerinde ağlamaktan evden çıkamayacak. her babalar günü televizyonda dönen reklamların her biri ağlamaya sebep olacak onlar için. o bok varmış gibi ama askerler de bedava yaşıyor denip durulan orduevlerinin önünden bile geçemeyecekler.
    sonat illaki bu meslekte başına bunun gelebileceğini biliyordu, ve görevlerinden birinin gerekirse vatan için ölmek olduğunu biliyordu da, e güzel kardeşim vatan için ölmenin faydası yok, vatan için yaşamak lazım, bu devletin de askerini vatan için yaşatabiliyor olması lazım, tabi lazım da...
  • balıkesirlidir.
  • şehit olan bir diğer binbaşımız. allah rahmet eylesin. diğer binbaşımız da jöh `tabur komutanıydı.
    (bkz: yavuz başayar)
  • dini bayramda şehit olan komutan. biz küçükken bayramlarda küsler barışır diye öğretmişlerdi.
  • internette dolanan uzerinde soguk iklim kiyafeti elinde keles omuz uzerinde kadin esarpi olan fotosuna iyi bakin. birincisi bildigim kadari ile joh operasyona keles ile cikmaz. ya g3 olur veya m16 olur. elindekileri aldigi leslerin uzerinden kapmis olabilir. yoksa esarp ne alaka.

    kisaca intikami alindi alinacak goy goyuna gerek yok. kendisi cok intikamlar almisti.
  • http://img.hurriyet.com.tr/_np/6558/31576558.jpg

    allah bin belanızı versin sizin...
hesabın var mı? giriş yap