• bir yay burcu erkeğine çıkma teklifi etmiştim.
    "çok isterdim ama ders çalışıp boğaziçi'ne girmem lazım" demişti.
    "iyi siktir git" dedikten sonra kazma boğaziçi'ne giremedi...ben girdim.
    o ancak boğaziçi'nden bi karıyla evlendi......boşandı.
    buradan öğreniyoruz ki yay burcu erkekleri soyut değerleri değil somut degerleri önemseyen, iş ve aşk hayatında beceriksiz soytarılardır.
  • o da bir ana evladidir.
  • özellikle aralik ayi versiyonlari; inadi inat kiçi iki kanattir, problemli olurlar, paranoyaktirlar, hasta heriflerdir, sanat sepet islerine bulasani görülmüstür ama bu mevzuda da inatlarindan taviz vermezler, kis ayinda dogmus olmalarindan mütevellit sicaktan nefret ederler, önceki yasamlarinda zaten kutup ayisidir bunlar, dengesizdirler, ruh halleri degiskendir, tembeldirler ama sürekli hareket halinde olmak isterler (yol tribi), arizali üretimlerdir, anneleri de çok çekmistir bunlardan..
  • (bkz: ben)*

    kötüleyenlere not: tebrik ediyorum, gerçekten çok kötülenesi bir entry bu.
  • bu burctan olan erkekler, acil bir i$ icin kibris'a giderken karilarina telefon etmek yerine ofisteki mantar panoya "kibris'a gidiyorum" yazan bir post-it yapi$tirmayi uygun gorurler, sonra da cikan kavgada paylarinin ne oldugunu anlamakta gucluk cekerler.
  • yay burcu erkegi seyahat etmeye o kadar du$kundur ki, balayina cikan arkadaslarinin bile pesine takilir, geline karpuz kestirip damada balik tutturur, ve yemege baslamak icin onlarin sofraya oturmasini dahi beklemez.
  • bu burcun erkekleri evlenme yildonumlerinde karilari ile ciktiklari yemege, kendilerine i$ koyan ka$arlari da davet ederler.
  • sıkıntıya gelemez. tek başına kalmaktan hiç sıkılmaz. bıraksan tek başına evde peşpeşe birkaç gün bile geçirebilir. oyalanacak bir şeyler mutlaka bulur. ev dışında da rahat eder ama. işin aslı her yere yayılabilen bir özelliği vardır. yeni bir yer görmekten de sapıkça bir zevk alır. hiçbir şey yapmazsa istanbul'da sokak sokak gezinir. boğazına düşkündür. yemekten zevk alır. kalender adamdır. çok fazla çıkıntılık yapmaz. işine gelmezse ortamdan koşarak uzaklaşır. bunu da beceremezse huzursuzlanır, mızmızlanır.
  • yay burcu erkegi, eve hirsiz girip de cuzdandi cantaydi caldirip, zabit tutan polise gidenin listesini yaparken ilk ba$ta i$portadan aldigi cakisini sayar, hayret sesleri cikartan ailesine de sinirlenip "kizim zarf aciyorum, gul buduyorum ben onunla, alala" der.
hesabın var mı? giriş yap