• yaz yağmurunun tadını kaçırıp aldığı durumdur. "aa, ne güsel yağmur yağıyo" şeklindeki replikleri takip eden yıldırım, şimşek ve gökgürültüleri eşliğinde süren ve 2-3 saat devam eden, yeter artık dedirten şiddetli yağmur tipi...
  • (bkz: summerstorm)
  • türk telekom'un yeni kampanyasına vermiş olduğu isim. hakkaten fırtına gibi lan. şu sıcak yaz gününde içim soğudu, buz kalıbına döndüm maşallah. eski kullanıcılara bir şey vermeyeceksin sonra da yenilere dörtte birlik fiyatla altı ay internet vereceksin. öpüyorum seni telekom, şahanesin...öyle bir rüzigar ki, estirdin mi içim donuyor içim...
  • mevcut musterilere indirim saglamayan, yeterince hissetmiyor oldugumuz dusunuldugunden olsa gerek, kazigin kralini yedigimizin altini cizen kampanya.

    cok akilli bir insan oldugum icin, detaylarini okur okumaz mevcut aboneligimi iptal ettirip su an verdigim paranin daha azina 2 mbit'e gecmek mumkun diye dusundum. tabii turk telekom yillarin verdigi muhtesem tecrube ile benim bu uyanikligimi ongorup 6 punto ile engelleyivermis :

    * 1 haziran 2007 tarihinden itibaren adsl hattını iptal ettiren müşteriler bu kampanyadan yararlanamaz.

    internet koftesiymis. bisi derdim simdi ama, neyse.
  • bir ttnet 2007 kampanyası. detaylara http://www.ttnet.net.tr/yaz_firtinasi.htm adresinden ulaşılabilir.
  • büyük ihtimalle 2008 ocak ayında bu kampanya katılımcılarına müjdeli faturalarını gönderecek kampanyadır. bakınız bir alıntı yapıyorum.
    "ttnet adsl'e 24 ay abone olun, 2008'e kadar aylık 29 ytl yerine sadece 14,99 ytl ödeyin" bunu görmeden mevcut telefon hattını bile iptal ettirmek üzere sınırsız 2048 kb a geçiş yapan kullanıcıların vay haline diyorum şimdiden.

    ayrıca ttneti arayıp biz şimdi geçemiyor muyuz bu tariflere dediğimde 1 hazirandan sonra iptal ettirmiş ya da hali hazırda abone olanların geçemediğini söyledi ilgili ttnet çalışanı biraz zorlayıncada yeni bir telefon hattı alırsam alabileceğim yolunu gösterdi aklınca. hadi ben çekiyorum bir şeyler yapılsada bari torunlarım çekmese şu tekelcilerin elinden.
  • başvurduktan bir hafta sonra dahi bağlantısı yapılmayan modemi olmayan, "modem ne zaman gelecek" diye sorduğunuzda "belli değil" yanıtını aldığınız fırtına.
  • bu kampanya'nın televizyondaki reklamını izleyen 6 yaşındaki kardeşim, izledikten sonra şu soruyu sordu, ki oldukça yerinde bir güvensizliğin altını kalın kırmızı kalemle çizmiş oldu; "abi şimdi bu reklamın sonuna doğru alttan hızlı hızlı bir yazı geçiyor ya hani, yazı geçtiğine göre sakladıkları bir şeyler var değil mi?"

    ne desem bilemedim. öptüm başıma koydum.
  • caktirmadan mevcut abonelere de goz kirpmis kampanya. 2 yillik abonelik taahhütü imzalayarak 1 yil boyunca %12lik indirimden yararlanabiliyormusuz.

    http://ttnet.net.tr/yaz_firsat.htm

    kampanyadan yararlanmayi dusunenler sayfanin en altindaki kucuk yaziyi dikkatli okusunlar. sonra iptal ettirmek istediklerinde surprizlerle karsilasmasinlar.
hesabın var mı? giriş yap