• özellikle bahçeye bakan zemin katta ise odanız, yakından gözlemleyebileceğiniz durumdur. sonbaharın ortalarından itibaren, özellikle kış aylarında inzivaya çekilmiş bu abilerimiz, yazın gelişiyle adeta eviniz üzerinde hak iddaa etmekte, sizi de sallamamaktadırlar. eve sürekli doluşan ve yüzsüzce uykunuzdan eden sivrisinekler, yemekleriniz ve odalarınız üzerinde anlaşılamayan bir özgüven ile hak iddaasına giren karıncalar, gece vakti lambanızın çevresinde dönerek kendini kanıtlama çabasına girmiş türlü uçan böcek türleri, ellerini birbirine sürterek çıkarı peşinde haince planlar yapan karasinekler bu listeye dahil edilebilir. ha bunların yanısıra bir de insana benzeyenleri vardır ki her yaz yaza damga vuran şarkı falan çıkarırlar. en tehlikelisi de onlardır dostlarım.
  • siyah, sert kabuklu, 2cm boyunda tombul bir böcek vardır aralarında. o kabuk 2 tane boktan kanattan meydana gelir, uçmaya çalışır bu böcek iğrenç bir vözürtüyle ama uçamaz, kontrolsüz çırpınışlarla yumuşak düşüş yapar hemde sizin üstünüze. böyle bir özgüven korkutucudur hangi canlı kendinin 100katı bir varlığın üstüne üstüne gelir? korkarsınız, silkelersiniz panikle ve kaslı bacaklarıyla tutunur size, can hıraş yere düşürmeye başardığınızda tüm ağırlığınızla üstüne basmaya çalışırsınız ama asla ilk seferde öldüremezsiniz!
  • paranoyakça düşünceler eşliğinde üstümde başımda yürüyor mu, kaşınıp duruyorum ama bu sefer neremi buldu da ısırdı diye delirme eşiğinde gezindirirler sizi özgüvenleriyle. gece sıcaktan göze uyku girmemesi yetmezmiş gibi bir de her an üstünüzde, altınızda, bir yerlerinizde falan olabileceklerinin hissini verirler bunu da binbir akıl oyununa sebebiyet vererek yaparlar ki siz de içten içe kabullenir gibi olursunuz bu vurdumduymaz istilacı hareketi. belki iyi niyetlidirler tek dertleri biraz arkadaş olmaktır diyorum ama ne fayda seviyeli bir ilişki içinde olduğunuz kış günlerini illa özletirler yani.
  • her kaşınan yerine aniden bakıp vurma efektiyle hı ne böcek mi o diyip asabımı bozan böceklerin dönemi. bi rahat yok..
  • bi raid'e bakar o özgüveni söndürmek. hiç acımam basarım spreyi. akıllı olsunlar asabımı bozmasınlar evde 3 kutu var valla.hahhahhahhaa(kötü kadın gülüşü)
  • bahsedilen böcek karıncaysa sempatik hayvandır. çalışır didinir sevdirir kendini kerata. yok örümcek filansa basacaksın böcek ilacını ama o da can tabi. kıyamam lan. beraber yaşarız nolacak.

    (bkz: karıncayı bile incitmemek)
  • ozellikle uykudayken kulagınızın dibinde alçak uçuş yapıp şov yaptığını sanan densizleri de görülür.
  • 4 mevsim dunyayi savas alani ilan eden insan ozguveninden daha masumanedir.
  • "bi daha mı gelecem dünyaya" şeklindeki içgüdülerinin sonucudur.
  • yine, yeni, yeniden baslayan hareketlilik.

    demin bir tanesi zaping diye cakildi balkonda masaya. durdu. sen mi buyuksun ben mi eyy skibbe efendi der gibi karsimda duruyor. urkutmeye calisiyor pezevenk. ama takdir edilesi ozguveni. bir anlik saygi duydum buna. sonra terligi aldigim gibi bir gecirmisim, anlamadi bile ruhsuz. olm senin neyine lan artizlik?

    durduk yere terligi pisledin. gidip yikayayim bari.
hesabın var mı? giriş yap