• "internet dünyasının buluşma yeri" sloganıyla çıkmış site. yazar olabilmek için bumerang üyesi olmak gerekiyormuş. ilginç bir yer. burayla karşılaştırmak yanlış olur. o kadar kutsal olacak çok az yer var nette.

    http://yazarkafe.hurriyet.com.tr/
  • yeni neslin seo(site engine optimizing) nimetlerinden faydalanması adına bulunmaz bir site. giriyorsun bumerang'a üye oluyorsun, sonra yazıların burada yayınlanıyor.

    bir kere genel bir alan olduğu için, yani her kesimden blog vs. yazıları bulundurduğu için çok kişi tarafından takip ediliyor. ki page rank'i 6 ise google amcamızın vardır bir bildiği. sitelerin günlük hitini artırması açısından ve tanınması açısından gerekli bir site.
  • üyesi olup içerik gönderdiğiniz takdirde blogunuza inanılmaz derecede hit kazandırabilecek bir site. vermiş olduğum basit bir kek tarifi ile 1 saat içinde 100'den fazla ziyaret aldım, öyle söyliyim.
  • sistemlerini bir turlu anlayamadigim, su ana kadar bloguma herhangi bir yararini goremedigim site. platin uye olmam icin bir suru sartlari vardi, hepsini yerine getirdim, 3 e-mail sonucu uyelik seviyemi platin yaptilar, toplamda 5 yazi gonderdim, yazilar onaylandi ve 5 yazi 3 gunde toplam 17 kez tiklandi. bu mu yani? 17 tik icin mi ugrastim ben o kadar?

    3 gundur surekli ana sayfada duran, tiklayinca reklamlardan dolayi esas yaziyi bulamadigin bloglar ne ayak onu da anlamadim. para mi veriliyor ana sayfaya cikmak icin? sorular sorular...
  • blogumla yaptığım başvuru sonucu beni direkt olarak platin üye olarak kabul etmişler. verdikleri yazarkafe.com yazarı şablonunu siteme koymamı istediler. buraya kadar her şey iyi. ancak wordpress javascript'leri engellediği için verdikleri kodu siteye koyamıyorum. logo çıkıyor ama düzgün çalışmıyor. destek hattı üzerinden de iletişime geçmeye çalıştım ama herhangi bir geri dönüş olmadı. internette seyrettiğim videolar da derdime deva olmadığı için şu an kullanamıyorum.

    sorunun çözümünü bilen varsa yeşillendirirse minettar olurum.
  • üyelerine bile hiçbir bilgi vermeden dükkanı kapatıp gitmiş kafe.
  • bir anda kapandı gitti.
hesabın var mı? giriş yap