• icinde bulundugum durum. on tane daha entry girmem istendi. sozluk formatina ne kadar hakimim tekrar incelenecekmis. bu onuncu entry. cok fazla bekleyemem. uyarsa tekrar yazar yaparsiniz. yok uymuyorsa sozlukten hemen ucurun. makul bir sure beklerim. eger bir hareket olmazsa kafama sikar giderim sozlukten.
    not: bu bir tehdit degildir.
  • mutlu ve gelecekten umutlu bir şekilde sözlüğe giren bünyelerin karşılaştığı şok edici durum.
  • başlıkları alt alta okumak isimli başlığa girdiğim entry sonrası direkt olarak başıma gelen durum. 'daha önce yazılmış zaten bu' gerekçesiyle silinmiş ve direkt olarak çaylak edilmiş durumdayım. garipsin sözlük. ne diyeyim. kurtulmak için 10 entry girmemi istemiş sözlük yönetimi benden. sıvadık kolları başlıyoruz !
  • hem formatın anlaşılması için gerekli, hem de bir o kadar gereksiz durumdur. gereksizdir çünkü, daha önce hiç yazmamış birisinin içinde çok fazla derecede bir yazma isteği vardır. eskiden ilk yazar olduğum zamanları hatırlarım da, bir oturuşta 70 enrty yazar, daha da neler yazabileceğimi düşünürdüm. insanların yazmaya, sözlükte yazmaya, içindekileri dökmeye ihtiyacı var.. sizin çaylak yapmanız buna engel olmak demek oluyor. tabi formatı hiç bilmeyen, yanlış yanlış şeyler yazanlar için değil bu. onların nasıl doğru yazılacağını öğrenmeleri gerekiyor. fakat, formatı bilen, ama mesela bir bakınız içinde konuşma özelliğini kullandı diye, birkaç gündür aynı sayılarda duran bekleme listesine alınmak da doğru değil arkadaşlar. zaten fomatı bilen, daha önceleri çok yazmış kişiler yazma istekleri eskiden olduğu gibi çok değildir. ama yine de saçma sapan bir şey yüzünden çaylak listesinde olmak canını sıkar, iyi değildir.
    onun için, yanlış yazan çok yazım hatası yapan ve çok format dışı yazan kişilerin çaylak olmaları gerektiğini düşünüyorum.

    hatta şöyle bir fikrim var ki, entrysi silinen ya da formata uygun olmayan yazı yazmış kişilerin 10 entrysi silindiği zaman çaylak olsun. bundan herkesin haberi olsun. mesela yazarın 9 tane entrysi silindiği zaman, 1 entry hakkım kaldı. 1 tane daha olursa çaylak olucam diyerek, kurallara uygun yazmaya çalışır ve hatta okumadıysa sözlük formatını okur o halde. 10 tane hakkı dolan kişi çaylak olup da tekrardan yazar olduğunda bu sıfırlanır ve 10 hakkı tekrar başlar..
  • bir umutla sözlük'e giriş yaptıktan hemen sonra karşılaştığım ve dumura uğradığım olay silsilesi. zira bayağı üzüldüm tabii. bi de çaylak butonunun yanında, lanetli butonu vardı ki sormayın anacım dağlara taşlara bir ruh haline büründüm. 10 tane entry girmem istendi, bende girdim bekliyorum...
  • bunu hak edecek ne yaptım çok merak ediyorum dedirten uygulama durum felan.

    neyin peşindesin sözlük ?
  • an itibariyle benim de başıma gelen durum. binlerce saçma entry ortada dolanıyorken neye takıldılar çok merak ettim. siz benim gibisini zor bulursunuz sözlük bey!
  • kesinlikle anlamadigim ve bugun itibariyle icinde olduğum durum. biri beni aydınlatırsa müteşekkir olacağım.
  • bu bir sistemdir aslında,kime olduğu belli olmayan.hatta üzerine alınan da olmayan.çaylak olmuş bir sözlük yazarından.alacağın olsun be sözlük.
hesabın var mı? giriş yap