• görsel

    kedi meselelerinden vakit buldukça yeni gelen mamalar hakkında nasihatlarda bulunur.

    ayrıca sözlük entelidir, girer yazar arada

    (bkz: george orwell'in abartılmış bir yazar olması)
    (bkz: la fontaineist akımlarda yer alan ileri görüşçülük)
  • görsel

    görsel

    görsel

    görsel

    edit: yabancı dil öğrenmeyi, futbol ve formula 1 izlemeyi seviyor kerata :d
  • görsel

    rabbim benim ömründen alsın ona versin.ne acılar çekti çocuğum.
  • eee peki ailenle mi yaşıyorsun :)
    görsel

    edit: öncelikle tüm tatlı mesajlarınıza çok teşekkür ederim ve cevap veremediklerime toplu cevap olsun :
    1-evet iki gözü de görmüyor
    2-adı leyla
    3-yaklaşık 1 yaşında
    not: sevgi iyileştirir
    bu da before/after olsun
    görsel
  • bu da bizim kız hera.

    görsel

    bugün üç saatlik kist temizleme operasyonundan çıktı.memeler...rahim...
    şu an boş gözlerle bana bakıyor karşımda.

    yaşamayan bilmez...

    edit:fotoğraf eski.
  • görsel
    görsel
    görsel
    görsel

    osmanım..
    çocuğum 1 buçuk yaşını biraz geçti. taşındığım için onu bırakmadım buraya yeni evime getirdim. aşırı korkak aşırı ürkek oğlum eski evimizi göremeyince kayboldu hep aglayarak. son buldugumdsda eve aldım 3 aydır benimle bırakmıyorum. bayağı alıştı ama yinede çocugum pek ağlıyor dışarıyı istiyor..
    hepsine razıyımda bir şeyini zor kaldırıyorum. sık sık kumunu tamamen dağıtıyor kakasının üstüne basıp o haliyle evi geziyor kaka halılara koltuklara yerlere heryere sürülüyor nerdeyse haftada bir oluyor. kendini bile zorla temizliyorum. hele ev saatler sürüyor. o yaptığını bi bıraksa ne iyi olacak..
  • üst edit: robert ara ara sözlüğe dair ümitleniyor, derken bir anda kapkara bulutlar çöküyordu. ulan eşeği sevimli bulamam mı? zamanında çekmişim köyün birinde gezerken...bak bak mesaja bak: “keşke o çuvalları sen taşısaydın.” “eşekle dalga geçme” ulan ne malsınız ya, gereksiz duyarınızı da sizi de...köyde dolaşırken gördüğüm eşeğin sahibine, “ımhhhh böyle olmaz, çuvalları indirin, hatta durun, durun...bu eşeği sahiplenmek istiyorum, evet evet bunu istiyorum.” mu diyeyim? (“ödeme olarak ne kabul edersiniz, sırt çantalarımızda kuru yemiş var, termos var bakın, bence işinize yarar.”) o zaman şimdi burdan yola çık, tüm köyleri bir dolaş; sonra at çiftlikleri, oralara bir hönkür, sonra faytoncular... uzar gider bu. kim bilir faytona binerken, instagram'a fotoğraf atan andavallar burada hayatımın en gereksiz duyarını kasıyor. vallahi, kin dolu, üzgün, hayata dair kırgınlıkları olan, sevimsiz insanlarsınız.
    benim eşeğim hepimizden sevimli. :) şimdi şu çuvalları size taşıtacağım. hemen gidin burdan.
    takmayayım, umursamayayım mesajları da, bu ağzının tadı bozuk ruhla hayat geçmez güzel dostum, bak gerçekten bir toparlan. eşeğin yük taşımasın, üzücü elbette, ama senin halin daha acınası. benim fotoğrafımda gülüyor lan :) poz verir en azından :) neşe dolu anladın. hadi sende şimdi sıra.

    değişkendir. benimkisi, kapıdan her girdiğimde tüm yorgunluğumu alan sevimli bir çift bakış içerir. kakasını yaptırmaya bahçeye çıkardığım o güzel pazar gününden bir kare

    edit: çuvalları soran olmuş, yaradılıştan gelen fiziksel özelliklerini kullanması ve kaslarının bu anlamda gelişmesi için arada sırada böyle yapay yükler koyuyorum. yarın bir gün bana bir şey olursa, minik kuşumun tek başına hayatta kalabilmesi gerekiyor. bunu sağlamak için de arada böyle küçük antrenmanlar yapıyoruz. eşek babası olmak bambaşka...
  • görsel

    odin efendi

    edit: cinsini ve tüyleri uzun halini merak edenler olmuş. buyrun:

    görsel

    ocean pearl yorkshire terrier
hesabın var mı? giriş yap