• maalesef bu seneki otel fiyatları geçen yılın 3 katına çıkmış olması sebebiyle bu sene tatilsiz geçecek. ulan 1 yıl eşşek gibi çalışıyoruz 1 hafta tatil yapıyoruz onu bile çok gördünüz.

    aldığım duyuma göre oteller bu seneki kontenjanlarının %70-80 nini yabancı turiste ayrılmış, o nedenle fiyatlar uçmuşmuşmuş
  • belki silivri de olabilirim diyerek iplemediğim tatil planlarıdır.

    (bkz: muhalif olmak)
    (bkz: devam eden mahkeme süreci)

    hapis cezası almazsam şayet, mersin taraflarına gidebilirim. akrabanın yazlığı var. bir hafta yeterde artar.
  • haziranda porto & lizbon, agustosta yunanistan'da ierrisos. bunlar bayramlar icin simdiden alinanlar. gerisine bakariz artik;)
  • 1 aylık bir amerika programı yaptım. 1 haftasını kardeşimle geçireceğim. 3 haftası bol uçuşlu yoğun bir program olacak. amerika içi iki uçuşum dışında her şey konfirme oldu.

    **canlar, ballar, laf sokanlar ;

    ekonomik kriz başlığına kriz var yazmam, benim tatil programı yapmama engel değil. oradan bakınca nefesi açlıktan kokan biri gibi mi gözüküyorum, anlamadım. evet, ülkede kriz var. markete gittiğim zaman ben de etiket fiyatlarına bakıp alışveriş yapıyorum. arkadaşlar ile sohbet esnasında “geçen ay aldığım x marka malı dün bu fiyata aldım” çok pahalanmış diye de konuşuyorum.

    ama çalışıyorum. köpek gibi çalışıyorum. uykusuz, sabaha kadar ayakta kaldığım geceler oluyor. benim işim turizm. her sene iki üç bazen dört kez yurtdışı programı zaten hazırlıyorum kendime. işi; organizasyon, tatil planlama olan birinin kendisi için 1 ay amerika programı yapması kadar normal bişey olamaz. sadece gitmek için geç kaldım.
  • klasik 3 tatil yapan biri olarak yine antalya - bodrum - antalya şeklindedir.

    daha net yer belirt diyenleri duyar gibiyim...

    edit: imla
  • kemer veya floransa vede mümkünse arkadaşlar yerine evlenip hanımla gitmeyi düşünmekteyim :)
  • kesinlikle ve kesinlikle yazlıkta aile saadeti, temiz bir deniz, doğallıklar içinde kendimi hayata saldığım günler olmasını planlıyorum. fakat ne derler; sen plan yap hayat arkandan güler. yapacağımız olsa olsa niyet ya da düşünce olabilir.
  • arabayla pelion'a gitsek; orda burda sürtsek diye düşünüyorum. şöyle beş gününü sabitlesem; sonrasında nerede bir oda bulursak keyfimize uygun, orada kalsak. ya da çadır mı denesek kamping bulup; o da olur.

    belki arada kısa bir çanakkale (assos veya geyikli) de olabilir.

    asıl 2019 kışını bekliyorum. beklediğim düzeyde para biriktirebilirsem almanya noel turu gibi bir planım var.
  • 2 sene önce gittim otellerin fiyatları siz instagram piçleri yüzünden geçen sene yüzde 50 artmıştı geçenlerde baktım bu sene geçen seneye göre yüzde yüz artmış. ben bu sene küvette ıslanırım, size selam olsun.
hesabın var mı? giriş yap