• yazarların

    yok artık - hayatta inanmam - bu bir virüs olmalı - nasıl ya - ciddi olamazsın - daha neler - hadi canım ordan - bunu da mı yaptı - pes doğrusu - hiç beklemezdim - şaka mı bu

    dedikleri olaylar bütünü.
  • az önce kucağında kanguru yavrusu taşıyan bir adam gördüm.
  • tam olarak şu anda, gecenin bu vaktinde how i met your mother’da barney stinson karakterini canlandıran neil patrick harris’in eşcinsel olduğunu öğrenmek.

    adam 5 sene önce de eşcinsel evlilik yapmış. ciddi anlamda şaşkınım, birkaç kişiye falan sordum doğru mu diye internetten de araştırdım. bu şaşkınlık beni 3 ay götürür.
  • kadının biri marmaray durağında yanıma gelip telaşla suyunuz var mı diye sordu. biri bayıldı filan sandım. çantamdaki suyu çıkarıp "içmiştim biraz ama buyrun" dedim. kadının verdiği cevap: " olsun ağzımı değdirmeden içeceğim zaten. derse yetişmem lazım da" oldu ve suyu içtikten sonra bana geri uzatmak istedi. almadım tabii ki sizde kalsın dedim.

    hiç tanımadığı birinin su içtiği şişeden su içti kadın ( hem de pandemi döneminde) ve o suyu geri uzattı bir de. ablacım ben o şişeden su içer miyim sence artık? afiyet olsun yani suyunda değilim de sen nasıl tereddütsüz benim içtiğim şişeden içtin lıkır lıkır bilmiyorum. giyimi kuşamı filan da baya şık bir kadındı bu arada. hala şoktayım.
  • oğlumun (12) tabağındaki sebzeleri hapur hupur yemesi.

    insan hayret ediyor..
  • dakika başı değişen gündemle, aldığımız her haberin kötü olduğu bu ülkede hala nasıl delirmeden yaşayabiliyorum ona şaşırıyorum. a'dan z'ye her şeyin hali içler acısı.
    geçmiş olsun, frenimiz patladı yokuş aşağı gidiyoruz...
  • sabah kulaklığı arayıp bulamayınca kaybettiğimi düşünerek akşam iş çıkışı içim gide gide yeni kulaklık aldım. az önce ise kaybettiğim kulaklığımın tüm gün arka cebimde olduğunu farkettim. şaşkınım, mutsuzum,intihara meyilliyim.
  • sahiplendiğim kedime "peyami" adını vermiştim. çünkü veteriner erkek olduğunu söylemişti. açıkçası açıp da bakmadım "bu nedir?" diye:))))
    meğersem bizim "peyami" dişiymiş ya...
    o yüzden adını söyleyince bakmıyormuş zilli;))))
    beni şaşkınlıklara gark eden nice olay var gündemde (haber izleyemiyorum, izleyenler anlatıyor) ama ben şu sıralar "aman iyi düşünelim iyi olsun modundayım"
    memleket toptan çıldırmış gibi görünse de "çıkmayan candan ümit kesilmez." demekten de kendimi alamıyorum.
  • yaptığım 3-5 alışveriş için harcadığım paraya şaşırdım diyecektim de, ona bile şaşıramadım. kanıksamak da değil ama döviz ve benzin bu kadar pahalı olunca alışverişte yansımasının böyle olacağını tahmin etmiştim. 6 parça iç çamaşırına 260 tl verdim, 400-500 gr'lık şekerlemeye de 70 tl verdim. yemeğe 80 tl ödedim. bir çıkışta 400 tl harcamışım. bundan 3-4 sene önce 400 tl'ye ellerim poşet poşet dönüyordum eve, şimdiki hâle bak.
  • evvelki gün yarışma projesini beğendiğim bir mimara behance üzerinden mesaj attım. mesajda da projesinin başarısını tebrik ettim, katıldıkları yarışma sürecini nasıl yürütttüklerini filan sordum. rahatsızlık vermeyeyim diye elimden geldiğince çabaladım üslup olarak. acaba mesajı görmüş müdür filan diye de ara sıra bakıyorum dünden beri. bu arada cevaplamayabilir ama yine de bir ihtimal cevaplarsa çok memnun olacağım. bütün amacım da gerçekten aynı süreci başarıyla tamamlamış birinden ilham almak, süreç, yöntem gibi konularda danışmak... demin baktım da adam engellemiş beni.* keyfim kaçtı ama gülme geldi bir yandan da. inanamadım yani. bari dedim buraya yazayım, vallahi inanamadım. cevap vermese anlarım, zorunda değil ama çok nazik bir dille yazdığım yazıda engellenecek ne buldu anlayamadım gerçekten. çok hayret ettim sahiden.
hesabın var mı? giriş yap