• hoca tahtada ders anlatırken birden elektrikler gitmiş ve ortalık zifiri karanlık oluvermişti. bir anlık reflekse çantamdan çıkardığım el frenini yakıp tahtaya tutmuştum.

    "kim o?" demesiyle kapatmam bir olmuştu tabii ama elektrikler geldikten sonra beni yanına çağırıp yanağıma gül fidanını (*) dikmişti. eğer varsa hakkım helal değil hoca, bilesin.
  • hoca sinifa girip onu ayakta karsiladigimizda yanimdan gecerken kim o türkü çığıran diyip tokatlamisti itoglu. turku cigirmak ne turku ne amk kac yasindayiz da o zaman ne turkusu amk lan. gece gece sinirlendirdi lavuk beni kac sene sonrasinda bile.
  • kazayla dayak yiyen veya zarar gören var mıdır, ben o konumda mıyım bilmiyorum ama yine konum bir mal öğretmen.

    aynı zamanda okulumuzda (ilkokul) müdür yardımcısı olarak faaliyet gösteren bu beyinsiz, başka bir öğrenciye tokat atarken ve kızarken onun kalemini - şu hani tikky kalemlerinden - çöpe atmak istemişti. tabi beyinsiz bir piç olduğu için çöp kutusu, mesafe, hız gibi kavramlardan yoksundu.

    o kalemi şakağıma saplamıştı. baya bildiğin ninja gibi şakağımdan vurmuştu beni. hani kazayla o sırada onlara doğru baksam şu an bir gözüm kördü. gel de şimdi böyle vasıfsız, beyinsiz orospu çocuklarına sırf mesleğinden ötürü saygı göster.
hesabın var mı? giriş yap