• hava 30 dereceyken bile üşümektir.
  • diğer insanlardan farklı olmaktır ( yanında sürekli selpak taşımak mesela.)
  • bu durumu çok iyi anlıyorum da "ya bu sıcakta nasıl grip olunur" diyenleri bir türlü anlamıyorum arkadaş. kliması, vantilatörü, soğuk suyu, gece çıplak yatması, havaya aldanıp saçları tam kurutmadan dışarı çıkması derken bence insanın yazın grip olması kışın olmasından daha kolay.

    bütün bunları görüp de hala "ya yazın grip mi olunur" diyenleri klimanın önüne oturtup buz gibi su içirirken vantilatör ile dövmek istiyorum.

    daha yeni kendime geldim mk, 1 haftadır ağzıma sıçtı grip.
  • klima denen makine sayesinde birçok insanın maruz kaldığı/kalacağı şey olup, çekilmezdir.
  • yazın grip virusu bulmak zor olduğundan, büyük ihtimalle soğuk algınlığıdır.
  • yemin ediyorum sinirden kendimi sikeceğim.

    okulum zaten temmuzun 15'inde kapanmış. ağustosta ramazan başlayacak. eylülde erken gidip ev bakacağım. topu topu 15-16 gün tatilim var anlayacağınız. fakat bu amına kodumun boğaz ağrısı, bu amına kodumun burun akıntısı sikti toynağımı.

    arkadaş iki dilim karpuz ısırdım, boğazım ağrımaya başladı. geçer diye üstüne gitmedim, akşama doğru burun akıntısı, tıkanıklığı nefes darlığı başladı. gece zaten ateşim mi vardı bilmiyorum, uyuyamadım.

    biri bana bir bademciğin böyle yaparak neyi ispatlamaya çalıştığını söylesin. yazın ortasında şişen bademcik mi olur lan ? şeytan diyor ki git aldır kurtul ızdırabını siktiğimin organından ama yok korkuyorum işte.

    gecenin 4'ünde kalkıp nane-limon-karabiber kaynattıktan sonra sabaha kadar öhö öhö öhö edip balgam çıkarmaya çalıştım. ayaktayken açık olan burnum ne vakit uyuyacak olsam tıkanır oluyor. adana'da hava da sıcak arkadaş uyuyamıyorum resmen. sağa dön sola dön yok. yemin ediyorum sinirden gözlerim doldu ya. korkusu kendisinden daha kötü, ölsek de kurtulsak bari.

    sabah bir majezik vurdum, hafif toparlar gibi oldum. ateşim düşünce sızdım biraz. bakıcam boğazım rahat vermezse vurucam augmentin'i sikerim böyle bağışıklık sisteminin ızdırabını. amına kodumun yerinde tatil de yaptırmıyor insana.

    (bkz: ecdad fuck)
  • tam da şuan yaşadığım bir durum.
    nedendir bilinmez tam uykunun geldigi an baslar ağrı. o burun yanması,nefes alamama durumu.
    allah kahretsin ne diyim.
  • benical cold ve theraflu forte'den aynı anda çakmama sebebiyet veren, insana yazın sıcağında eziyet çektiren durumdur.
  • 1 haftadır yaşadığım durum. yataktan kalkamıyorum amk böyle grip mi olur lan. ağzım burnum durmuyor. yürüyecek mecalim yok. yapabildiğim tek şey mutfağa gidip, nane-limon-ıhlamur kaynatıp içmek. ölecem vallahi.
hesabın var mı? giriş yap