• devletin yedi düveline sövmek için mantıklı sebep veren sınav ücretidir. kimisinin iki günlük yevmiyesi olduğu da bambaşka bir gerçektir.
  • (bkz: yds sınavı)

    az bile alıyorlar amk. türkçe bilmiyorsun daha yabancı dil sınavında ne işin var?

    edit: öncelikle yabancı dil sınavı sınav ücreti de yanlış bir kullanımdır. bunu anlamayacak kadar mal değil kimse rahat ol. sınavda başvuru ücreti olması bir şeyi değiştirmez. sözlük formatından haberiniz yok atıp tutuyorsunuz amk. yds başlığı yok mu zaten hali hazırda kardeşim git oraya yaz eleştirini amk.

    ikinci olarak hızını alamayıp her kendini eleştirine '' akpli amip '' diyip sonra hakareti silip sonra tekrar tekrar editleyip '' sığır'' iliştirmek asdghfngm. ulan arkadaş akp kadar tiksiniyorum şu her kendine ters bir şey söyleyeni '' akpli '' diye yaftalayan adamlardan.

    edit2: ulan o zaman sınav ücretlerinin her kalemine ayrı başlık açılsın amına koyim bu nasıl bir mantık ? salak mısınız olm siz? yabancı dil sınavı ücreti zaten o dediğin her şeyi kapsıyor tekrar her alt kalem için başlık açmak nedir aq?
  • sürü sepet insanın düşük not alacağını düşününce insana iyice koyan ücrettir.
  • daha '50 liranın 30'u kâr be ne para dönüyor' derken 70 e çıktı bir de. 300.000x70 = allahuekber
  • sindiremediğimden sınava hala başvurmamış bulunmaktayım.
  • türkiye'de çoğu insanın zorunluluktan dolayı bu sınava girdiğini bilmeyen bazı angutlara rastladığım başlık.
    kpss'de bazı puanların hesaplanması için bu sınava girmek zorunlu. millet keyfine girmiyor. eskiden kpss ile birlikteydi, para için muhtemelen -yoksa başka açıklaması yok- kpss'den ayırdılar.

    tanım : 70 tl olan sınav ücreti. madem bu kadar maliyetli bu sınavlar, devlette malum zengin bu sınavları sübvanse etmeli bu ne amk. 70 tl bu, kpss bir bu kadar kurum sınavları desen bundan farkı yok. yakın zamanda kaymakamlık 110 tl idi. zaten bu sınavlara girenlerin çoğu işsiz bu yükün altında millet ne yapacağını şaşırıyor.
  • sirf o kadari parayi bayildigim icin calistigim sinavin ücreti.oylesine gircektim kendimi soru bankasi ararken buldum tesekkurler osym.
  • 2015 tarifesi kdv dahil 70 tl dir.
  • 70tl olduğunu az önce öğrendiğim kazıktır efendim!

    bi sınava girelim dedik 70 lira olmuş amk

    ulan kredi çekip sınava mı gireyim n'apayım!

    kimse de demiyor ki aga bu nedir?
    bu adamların kaçı öğrenci?
    kaçı işsiz?
    kaçı dişsiz?..

    ana fikirli cümleyle bitirmiyorum sikerler (burs bağlayacaklar pm pls)
  • şu boktan sınav yerine üzerine biraz daha koyup toefl'a mı girseydim derdirten fiyattır efendim.

    kıçı kırık bir sınavın neresi 70 liradır? kitapçıklar mı kuşe kağıttır yoksa verecekleri kalemler mi altın kaplamadır biri beni aydınlatsın.
hesabın var mı? giriş yap