• asıl fiyatı 200 dolardır
  • (bkz: kanye west'e ayakkabı tasarlatmak)

    şaka şaka güzel sanki bu ayakkabı. ama 2.500 lira? adidas?

    (bkz: dünya nereye gidiyor)
  • gedikpaşa'da birçok kişinin ayağında gördüğüm ayakkabıdır. sahteleri çoktan piyasayı ele geçirmiş denilebilir yani.

    ayrıca güzel ayakkabı.

    edit. aldığım bilgiye göre 35-40 liraya bulunabilecek ayakkabıymış*. yani bu ayakkabının hikayesi başlamadan bitti.
  • ılk kez chris brown'in instagram hesabinda paylastigi fotograflarla gordugum ayakkabi.

    sonra noldu? 1 ay gecmeden adim basi igrenc igrenc renklerini 80 tl'ye her yerde satmaya basladilar. bu ayakkabi da muthis bir model olabilecekken bilekleri lastikli, kenarlari fosforlu esofmanlarin altina giyilen keko ayakkabisina dondu. allah rahmet eylesin.
  • giyene selam bile vermeyeceğim türden bir iğrençlik abidesi.

    kanye west kim lan ayakkabı tasarlıyor? en son 1 milyar dolar borç isteyen zırtapoz mu o? :)
  • apaçi gençliğin çakma air max sonrası tercih ettiği çirkin ayakkabı modeli. kanye west güngören'e gelse oturup ağlar heralde.
  • galiba gördüğüm en çirkin ayakkabılardan biri. başlığa girerken de bütün yazarlardan "bu ne aq" tarzı tepkiler bekliyordum açıkçası fakat neredeyse azınlık durumundayız.

    ayrıca güngören, bağcılar veya esenler gezilmeden de iğrenç bir tasarıma sahip olduğu anlaşılabilen overpriced, overrated ayakkabı.
  • taa gecen sene okulumda bir cocukta gorupte begenmistim. sonrasinda, "guzel ayakkabiymis" diye yorum yaptigimda sevinenerek, "kanye westin ayakkabisi" diye cevap veren adam ardindan gelen "kaca aldin abi??" sorusuna "soylemem dogru olmaz." diye cevap vermisti. ben de dogal olarak bi heyecanlandim tabi, "noluyo la kac olacak ki bi spor ayakkabi, ehe" diye dusundum icimden.

    sonrasinda gidip fiyatini arastirmistim. fiyatini gormek bana trajikomik gelmisti sahsen. trajedi cunku insanlara 2 liralik bez + 3 liralik plastigi "kanye westin bu !!1!1!" diyince 3000-5000 kacsa artik, satabiliyorsun. komik cunku butun istanbulda cakmasi var. (lol)

    neyse en azindan gorgulu bi cocukmus gidip 5000 liraya aldim hüeyhhh gibi bi cevap da verebilirdi.
hesabın var mı? giriş yap