• yekta kopan'ın yep yeni programının adıdır. dün gece 2. bölümü yayınlandı.
    mert fırat ve ilksen başarır'ın konuk olduğu 2. bölüm şurdan izlenebilir:
    https://www.youtube.com/watch?v=cfk6qii1edu

    bu programı farklı kılan şey bir televizyon programı değil, motto müzik kanalında yayınlanan bir "youtube programı" olmasıdır. aynı zamanda bildiğim kadarıyla yekta kopan'ın ilk online yayıncılık deneyimi.

    bu programı değerli kılan şey ise en az televizyon programı kadar iyi olması. en az diyorum çünkü youtube deyince insan bi "meh" diyebiliyor. kısa, tatsız, çerezlik bir şeyler bekleyebiliyor. ancak motto müzik ekibi ve yekta kopan televizyondaki programı almış, üstüne dijital yayıncılığın özgürlüğünü katmış ve ortaya şahane bir iş çıkarmış.

    bana göre ortalama beklentinin çok üzerinde, televizyonda göremeyeceğimiz kadar kaliteli bir işi youtube'da hayata geçirmişler. defalarca tebrik ve takdir etmek, destek olmak lazım.

    özellikle yekta kopan izlemeyi seviyorsanız mutlaka bir gözatın.
  • demet evgar ve selen öztürk'ün konuk olduğu çok keyifli ve fazlasıyla samimi bölümü de buradan izleyebileceğiniz internet programı.

    yekta kopan sözüm sana, mükemmel birisin. daha çok yekta kopan'lara ihtiyacımız olduğu da kesin ama bir tane var işte; kıymetini bilin...
  • çalışırken arkaplanda açıp dinlenesi süper program. motto müzik'in youtube kanalından yayınlanıyor.

    haftada bir bölüm falan yayınlanıyor, süreleri de biraz kısaltıp toparladılar, çogzel oldu. televizyonu öldüren güzel hareketler.

    (bkz: alkış)
  • kötü kedi şerafettin ekibinden mehmet kurtuluş, ayşe ünal, demet evgar, okan yalabık, ahmet mümtaz taylan, gökçe özyol ile çekilen bölümünü şuradan izleyebileceğiniz program.
  • yeni keşfettiğim, çalışırken arka planda dinlediğim, arada bir de merak edip neler oluyor diye baktığım program.

    çok iyi olmuş neden daha önce haber vermediniz olm.
  • sanki hep daha cok duyulabilse cok daha fazla izlenecekmis gibi geliyor. izlenme sayilarinin dusuklugu kaliteli eglenceli yapimlara talep eksikliginden degil tanitim noksanligindan. oyle inanmak isterim.

    bir nevi iyimserlik belki.

    cok tatli program, izleyin.
  • (bkz: yekta kopan) ne kadar tatlı ne kadar muazzam bir insan her perşembe boş geçmiyoruz izliyoruz
  • kimler kimler 2.5-3 izleniyor haftada, reklam önemli
    eli ayağı da uzun, 30 kişi çalışıyor neredeyse o ofiste, ben daha yeni duydum 2 senelik kanalmış
    sağa sola agresif şekilde reklamı yapılması gerekiyor daha temiz bir gelir getirebilmesi için, şu kalitede bi kanalın izlenme sayıları çok üzücü, halk aptal bilmem ne yanılgısına düşmeden daha titizden uzak agresif şekilde reklam yapılmalı
  • bu kadar iyi konuklarla, açıldığı günden beri izlenmiyor izlettirmiyor kendini. cem yılmaz lı bölümler bile sıradan bir youtube içeriği izlenme sayısında. sorun şu. yekta kopan hala sesi ve görüntüsüyle bir tv figürü. şahsım adına bana tv programı gibi gelen bir konsepti ve sunumu internette izlemek istemiyorum. aynı muhabbetler, aynı tavırlar. ilgimi çekmiyor. sanırım başkalarının da çekmiyor ki bu halde. yayıncılığınız tv için ok ama internet için emekleme aşamasında. yekta bey'i tekrar tv alalım.
hesabın var mı? giriş yap