• sulu boya efektli dövme yaptırmak isteyenlerin türkiye'de gözü kapalı gidebileceği birkaç kişiden birisi olan, uluslararası standartlarda işler çıkaran, kişiye özel tasarımlar yapan; iş disiplini, heyecanı ve sanatına hayran kalınası, yaptığı dövmelerimi gururla taşıdığım yetenekli dövme sanatçısı.

    dövmelerimi yaptırdığım süreç içerisinde bile gelişimini görünce bir gün adından çok söz ettireceğini söyleyebilirim. o gün ben de dövmelerimi ona yaptırdığım için bir kez daha gururlanacağım. muhabbeti de pek keyiflidir, dövmelerimi yaptırırken bir saniye bile sıkılmadım.

    trash polka ve realistik çalışmaları ve bu tarzlara kendinden kattığı dokunuşlar da oldukça başarılıdır. şu an tattoom gallery‘de sanatını icra ediyor.

    edit: kendi stüdyosunu açmış bulunuyor.
    https://www.instagram.com/getink_studio/

    facebook sayfası: https://www.facebook.com/yelizozcan.tattooer/
    instagram hesabı: https://www.instagram.com/yelizozcan_tattooer
    kendisiyle yapılan keyifli bir röportaj: http://playtusu.com/…ikayeler-ve-daha-bir-suru-sey/
  • yurtdışında uygulanan suluboya dövmelere bakıp iç çeken biriyseniz kesinlikle gitmeniz gereken insan. türkiye standartları üzerinde çalışmalar yapmakta. işine duyduğu saygı ve her daim dövmesinin arkasında durması gerçekten takdir edilesi. dövmeyi yaptırıp parasını ödedikten sonra iyileşme sürecinde bir sorunla karşılaştığınızda veya kafanıza takılan bir soru için gittiğinizde; "olur öyle" diye postalama derdinde olan onlarca ego manyağı dövmecinin aksine gösterdiği ilgi alakayla pamuklara sarılası bir insan.

    çok yakında sağ kolumu kendisine teslim edeceğim ve mükemmel dövmelerinden birine sahip olacağım.

    bu arada dövme kültüründen bihaber, gerçek bir profesyonelin eline kendini teslim etmek yerine, elinde resimle "aha bundan istiyom" diyen tipler yüzünden bu sanata küsmez umarım. zira kendisi sanatını bedenlerde icra etmek için dünyaya gelmiş.

    edit: mon dieu... ve sonunda koluma sihirli elleri ve renkleriyle dokunmuş, beni dünyanın mutlu insanları arasına sokmuştur. çalışması pek keyifli hatun. bir sonraki dövme birlikteliğimizi iple çekmekteyim.
  • orta asya ve balkanların son dövme bükücüsü, büyük sanatçı, yeliz the magnificent öhöm. *
    sırf benim ilk dövmemi yaptığı için bunu demiyorum. gerçekten yaptığı işler hasta olunacak cinstendir. zaten yaptıracağım model yaklaşık iki yıldır belliydi fakat güvenebileceğim bir artist bulamıyordum. ne zaman bir dövmecinin portfolyosuna baksam beğenmediğim bir iş bile görsem yapacak adama güvenemiyordum. neyse efendim ben yelizin çalışmalarını görünce ilk tepkim ''kalk kalk kalk'' oldu zaten mekandayken. stüdyodan çıkarken de dövme randevusunu almış bir şekilde çıktım. yani ilk görüşte aşk dedikleri şey gibi bir şey hani yaptığı işler.

    evet ne diyorduk? kendisi son derece pimpirikli olan benim her türlü salvomu savuşturabilen, gayet sabırlı(denedim %100 çalışıyor), sert mizacının ardında aslında pamuk abla olan bir sanatçıdır. bana her daim verdiği güven yaptığı iş kadar önemlidir gözümde. zaten arkadaş olduk gide gele. pimpirikliliğim yüzünden zırt pırt stüdyoya gidip kendime içten içe küfür ettirsem de hiçbir zaman çayını kahvesini esirgemedi. oturduk muhabbet ettik hep.

    bir de çok çalışıyor arkadaş. az çalış az. randevusu çok dolu. şikayetçiyiz!! *

    not: işaret dilini çok güzel öğrenmiş. aferim :)
  • sanatını bedenime dövme formunda nakşetmiş sanatçı.

    görsel konulardan hiçbir halt anlamayan ben kendimi kendisinin ellerine bıraktım ve bana her baktığımda mutlu olduğum * bir iz bıraktı. ayrıca son zamanlarda hastalık dönemleri dahil, kıçının üstüne 2 saatten fazla oturmamış beni 4 saat boyunca oturtmayı başarmış ve keyifli sohbetiyle bu zamanın su gibi akıp gitmesine yardımcı olmuştur.

    işlerinden bazılarını instagram hesabından görebilirsiniz.

    *
  • uzun süredir instagramdan takip ettiğim sanatçı. paramı denkleştirinceye kadar iç çekiyorum bu aralar.
  • türkiye'nin top10 dövmecileri arasında yeri olduğuna inandığım dövme sanatçısı. (bkz: biçem şinik) ile beraber instagram'da sıkılmadan takip ettiğim tek dövmecidir aynı zamanda kendileri. uzun zamandır aklımda olan bi fikir var, en kısa zamanda iğnesinin altına yatmayı düşünüyorum.
  • trash polka tarzındaki çalışmaları oldukça başarılıdır. yalnız şu sıralar oldukça popüler olmaya başladı, umarım fiyatlar abarmamıştır.
  • daha önce bir dövmesi taklit edildiğinde bunu instagram sayfasından ifşa etmesine karşın, intihal bir çalışmaya imza atmaktan imtina etmeyen, insanların bedeninde kalıcı işler yaptığını bile bile bu yaptığından hicab etmeyen "sanatçı".

    sondan ikinci çalışması sam gwilt isimli bir tasarımcıya aittir (instagramda mokapot hashtag'inde ilk sıralarda çıkıyor) ve bunu dövme yaptığı kişi, çalışmasının özgün olmadığını kendisinin yüzüne vurmasının sonucunda; paylaşıma "original design by sam gwilt" ibaresini ekleyerek kurtarmaya çalışmıştır (paylaşımın 9-10 saat önce edit edildiğini herkes görebilir). ayrıca, inanılmaz pişkin bir ifade ile dövmenin sahibine tasarıma süsleme ve geometrik formlarla yeni bir görüntü kazandırabileceğini belirtmiştir.

    bu tarz intihallerin kesinlikle duyurulması gerekiyor; paranızı ve vaktinizi böyle insanlarla heba etmeyin. umarım dövme yaptırmayı düşünenler burayı okur ve böyle "sanatçı"larla çalışmazlar.
  • yaptığı dövmeyi iki yıldır büyük keyifle taşıdığım sulu boya dövme sanatçısı.

    stüdyosu istanbul galata'da bulunmaktadır.

    kendisine buradan ulaşabilirsiniz.

    edit: bir yenisi daha eklendi vücuduma.
  • taksim’de bulunan getink-studio’da harikalar yaratan bir dövme sanatçısı
    uzun araştırmalarım sonucu kendisiyle telefonda konuşup çizimler yapılıp,randevumuzu planladıktan sonra geriye bir tek harika stüdyosunda galata kulesini seyrederek,kahve,sohbet eşliğinde harikalar yaratması kalmıştı ki öyle de oldu.hem harika işler çıkarmasıyla,hem hayvan ve insan sevgisiyle,hem de sempatik halleri,tatlı sohbetiyle bir tanedir kendisi.tabi ki tüm bunlar sırasında bana eşlik edip güldüren minik dostu lili’yi de söylemeden olmaz:)
hesabın var mı? giriş yap