• netten yemek sipari$i verme sitesi.. istanbul, ankara ve izmir'de aktif. pek faydali bir eser.

    http://www.yemeksepeti.com/ adresinden ula$ilabilir.

    ocak 2008 tarihli artik yeter dedirtmis guncelleme:
    kargoyla bal vb. gida maddesi (pismis yemek degil yani) satisi yapan ya da uzak yerlere yuksek minimum siparis tutari isteyerek yemek goturecegini ("benim restoranim mecidiyekoyde ama 60 ytl'lik siparis verirsen kadikoye bile getiririm" isguzarligi gibi) soyleyen muesseselerin akinina ugramis site. yakinda bilgisayar parcasi ve elektronik satmalarindan da korkuyorum.

    ayrica bin tane restoran eklenince (2001'de az restoran varken sorun degildi bu) web sitesinin yetersiz kalmis navigasyonunu hala degistirmeyen (isimi illa detayli arama ya da favoriler kullanarak mi gormek zorundayim?) bir girisim. online kredi karti odemesinde kart uzerindeki ismin hala kart numarasindan once girilmesini istiyor, mail atip dunyanin neresinde boyle sey gordunuz diye sorunca da "hayir efendim bayir efendim" diyorlar.
  • faydali oldugu kadar keseye de zararli. aha teknoloci die abaniosun pizzaya. siparis yanlis gelirse super oluyo yalniz. daha sonra istedigin zaman beles olarak yolluolar aynisini. maillere cevap da veriolar. tavsie etsem mi etmesem mi bilemedim su an.
  • hitap ettigi semt ve restoran sayisi ve ceşitliliğinden dolayı takdirimi kazanmış,şu anda ilk defa denediğim,ama izmir ve ankara için malesef çok ezik bi site.
  • iki dakika içinde yeni üye olunabilir, karın doyurulabilir. bazi restoranlar net'e %10 vb indirim yapabiliyor. kârlı bir durum. ilginç bir yaklaşım.
  • süper faydalı aktivite.
    dün akşam ısmarladıklarımın arasından faturama yansıyıp bünyeme yansımamış bir adet kolaya sahip olduğumu belirtir mail attıktan 10-15 dakika sonra çalan telefonu açtığımda "merhaba ben yemek sepetinden arıyorum (ki bu da spektaküler bir giriş idi) mailinizi aldık az önce, restoran ile konuştum, çok üzgün olduklarını belirttiler, kolanızı ve kendilerini affettirmek için de sizin seçeceğiniz bir tatlıyı yollamak üzere sizden telefon bekliyorlar" dedi, şaşırdım, dilim dolandı nasıl teşekkür edeceğimi bilemedim alışmamışız böyle ince olaylara.. çok başarılı çok... bi de indirimli ürünler filan oluyor indirimli restoranlar vs... ben tavsiye ediyorum herkese
  • benzer bir fikir yaklasik 1.5 yil once sinif arkadaslarim tarafindan uretilmis ve yatirimcilar da begenmesine ragmen hayata gecirilmemistir. bu olaydan 6 ay sonra bu site ortaya cikmistir. yahu su hayat ne ilginc, ne surprizlerle dolu diyesim gelir. bu arada allahtan yatirimcilar bizim siteyi bu kadar begenmedi diyesim de geliyo. tabii bunda kenny ve benim prezentasyon civikligimizin da payi var idi.
  • kredi karti destegi de olsa tam olacak, olmasi gereken her olanagi saglayan tam te$ekkullu site. tasarimcilarini ve geli$tiricilerini tebrik ediyorum.

    sipari$in i$lenememesi gibi bir durumda pazar oglen dahi telefonla arayip "malesef servis elemanlari gelmemi$ ba$ka bir yerden sipari$ verebilirsiniz" diye bilgilendiren, insani kendine sevdiren mekan..
  • iki hafta kadar önce keşfettiğim yaratıcılık dehası bir site.hiçbir şey sipariş etmicek bile olsam gider menüleri incelerim.çok zevkli, insanı hem acıktırıyor, hem doyuruyor.
  • cin lokantasina yapilan siparisin 18 dakikada gelmesi ile dumur yasatan, yanlis yapilan siparise bedava bir daha almamiza olanak saglayan en doyurucu site.
  • internet uzerinden is yapmak isteyenlerin referans almasi gereken site seklinde buyuk bi laf bile ettiren yer. yuru be sampiyon.
hesabın var mı? giriş yap