• her burca bu başlığı açmışsınız da yengeç için niye açmamışsınız? kırıldım. o yüzden ben açtım. gerçi ikizlere yapılan linçten sonra kararsız kaldım da neyse bulunsun. onları habire linç ediyorlar zaten. neyse zor bir eylem.

    duygusal, fedakar, anaç, iyi yemek yapan tipler oluyormuş genelde. bir de tutumlu ve hayalperest olurlarmış. kötü yönleri de kıskançlık ve sulu gözlü olmaları olarak geçiyor. hep mideyle ilgili sorun yaşayabilirsiniz derlerdi yorumlarda çünkü bu burcu mide ve göğüs temsil edermiş. gerçekten midemde sorun yaşadım bir dönem. tabii her yengeçte aynı özellikler olmaz. yükselen falan da etkiliyormuş da o kadar bilgim yok. günlük burç yorumlarını okumam pek ama yıl bilmem kaç hala burçlara inanan insanlar mı var yeaa diyecekler okumak zorunda değil.

    edit: baştan mesafeli davranır, herkesle kolay kolay samimi olmazlar denir. güvenini kazanabilirseniz zamanla mesafeyi kaldırırlarmış. mesela bana da başlarda insanlarla senli benli konuşmak gibi şeyler hep garip gelmiştir.

    büdüt: sonradan diğer cümleleri ekledim. ondan uzadı :) bu arada yengeç kadını demedim. genel olarak yengeç burcu için açmıştım. tabii herkesin hayatına kimse karışamaz.
  • hangi durumda olursa olsun evlenmek ve çocuk yapmak ister.*
  • aile olunacak kişi,güvenilir,değer verir,sevecen,oldukça sadık,sevgi arsızı,işinde çok hırslı,uyumlu ama bir kötü huyu var,her an intihar edebilir.
  • boğa burcu erkeği kaçırmasın.
    yengeç burcu kadını
    yengeç burcu erkeği
  • mükemmel ötesi, pamuk kalpli, ay yüzlü, özel güçleri olan, yer yer parçalı bulutlu üstün insandır. en azından ben öyleyim. afedersiniz de maymun iştahlı koç burcu halinizle, rezil mi rezil aslan burcu halinizle, edepsiz akrep burcu halinizle, takıntılı ve huysuz oğlak burcu halinizle, uslanmaz yay burcu halinizle, ömür törpüsü kova burcu halinizle siz nasıl olur da yengeç burcuna laf edersiniz ya? insan azıcık utanır be.

    yengeç dedik mi muhalefet değil itaat edeceksiniz. kırarım bacaklarınızı.
  • sezgi ve analız özelliği diger burclardan cok cok üstün olan ,asiri kuskucu ve kıskanc,sakin ruh halindeyken dünyanin en yapici ve anlayişli,ancak gergın ruh halinde ise en huysuz ve kaprisli cekilmez insanidir.2.cümle ise aklıni yitirenlerinden kesinlikle uzak durun sizde delirirsiniz,aklı hala yerinde olanlari ise yönlendirin.
  • tatava yapma yen geç.
  • (bkz: manyak)
  • sulu zırtlak
hesabın var mı? giriş yap