*

  • absolut votka içecek kişinin, ilgili merak konuları için :

    absolut votka, orta sınıf votkalar içinde iyilerden.bir iki tek atmak için çok ideal. iyi bir votka, ( soğuk olmak zorunda ) sek de içebiliyorsa ( bol buzla, yani : on the rocks ) kendini gösterir. bu basit testten sonra migros fiyatlarını baz alırsak, 70lik şişesi 42 ytl civarında olan absolut' un sadesinin, 70 lik fiyatı 39-40 ytl olan smirnoff red' den tek farkı, hafif aromatik bir tadda oluşu. redbull ile içimi çok keyifli, fakat fena çarpar. (votkayı beraber içtiğin şey ne kadar şekerliyse, kana o kadar kolay karışır ). red bull ile içilmesi oldukça lezzetli olmasına ragmen, 2 dubleden fazla içilecekse çok ciddi sağlık riski taşır.damak zevkine göre tatlı içki seviyorsanız absolut elma suyu ( pınar elma olabilir ), hafif ekşi seviyorsanız absolut schweppes elma veya absolut schweppes bitter lemon, bu tadları hafifleterek almak istiyorum diyorsanız da absolut fresa elma ile içmenizi tavsiye ederim.

    hem bolca içecek, hem de enerji içeceği kullanacaksanız, ( red bull' un litre fiyatı neredeyse bir yetmişlik votka fiyatı kadardır ve vücuda zararı vardır ), metro grossmarketlerde kasa ile satılan ( kasada 12 adet 1l' lik şişe vardır ) power up enerji içeceği ile deneyebilirsiniz. çünkü enerji içeceği olmasına ragmen içinde taurin bulunmaz, lezzet olarak redbull a çok yakın, çok çok ucuz ve zararsızdır.

    ama ne olursa olsun mutlaka bol buzla içiniz. bu arada ev ortamında votka içen suserlara tavsiyem, votka şişesini buzluktan hiç çıkarmamalarıdır. zira votkanın donma noktası çok düşüktür ( -100 c ' nin altındadır ) ve buzdolaplarınızın buzluğu, votkanızı hiç bir şekilde dondurmaz.

    (bkz: devami gelecek)
  • eğer arkadaşlarınızla birlikte haftada üç votka bitiriyorsanız; size istanblueöneririm. fiyat/perfonmans bakımından, en iyi votka. eğer diyorsanız ki absoluttan vazgeçmem, cüzdanınıza geçmiş olsun diyorum buradan.
  • hakkında şöyle tavsiye verilebilecek şey:

    yeni başlamış ve bir akşamda ardarda dört değişik lezzetle denemiş biri olarak, benim naçizane fikrim limonlu soda ile iyi gittiğidir.

    not: sakın üzüm suyuyla denemeyin, üzüm suyundan da votkadan da nefret ettirir.
  • kapagi uzun sure acik kalmis votkayi icmeyin.
    yada ictiginizde gozlerinizin onune gelecek "0xfffacxq adresindeki bellek read olamadi, sistem yoneticinize basvurun." hata mesajina hazir bir sekilde ellerinizi yukari acin, bekleyin.. deneyim..
  • istanblue votka ile ilgili olarak #15100788
  • çirkin kız arkadaşınız varsa daha çok votka içiniz.
  • smirnoff dururken absolut, binboa, lokka gibi popüler markalarla vakit kaybetmeyin.
    ve sek içemiyorsanız elma suyu mükemmel bir tamamlayıcıdır.
    ve de en önemlisi enjoy responsibly
  • gecenin ilerleyen saatlerinde aseksüelleşmeye neden olabiliyor.
  • bazooka votka ucuz fiyatı ile öğrenci dostudur. severek için.
  • bakkaldan alıyorsanız ve sadece tekel votka varsa, hayatınızı değiştirecek bir deneyimle karşı karşıyasınız. sol raftaki kolonyayı da alabilirsiniz aslında..
hesabın var mı? giriş yap