• evinizde oturun.
  • hiç faydalanamadığım önerilerdir.

    ben bir oneride bulunayım; yurtiçinde sakin bir tatil isteyenler marmaris'in selimiye köyünü düşünebilir. hem çok fazla turist olmaması, hem sakin olması, hem restoran fiyatlarının aşırı pahali olmaması nedeniyle tercih sebebi olabilir. ben 2019 yazında gittim ve memnun ayrıldım. düşünenlere bir tavsiye olarak not düşeyim.
  • öncelikle iyi forumlar.
    kendi balayı programım için birden fazla yurtdışı seyahati içeren bir program düşünmüştüm. lakin eşimin minyon olması, balayında enerjimizi farkı yönlere kaydırma isteği,1 hafta içersinde yapacağım check-in ve valiz işlemlerini gözümde daha çok büyüttü. o yüzden babamın tavsiyesine uydum ve 1 haftalık cruise seyahatine katıldım. program dahilinde izmir-istanbul-hırvatistan-italya ve yunanistan vardı. italyada 2 gün, denizde 1 güni toplamda 7 günlük harika bir gezi oldu. bavul derdimiz, taşınma derdimiz, uçak derdimiz olmadan 1 hafta içinde4 ülke gezdik, gayet de keyif aldık. tabi bu gezi 2014 yılındaydı ve o zamanlar malum euro kuru bu kadar çok batmıyordu. genede bütçesi olana öneririm. kesinlikle pişman olmazsınız.
  • (bkz: brugge)

    gidin güzel tarihi bir butik otelde kalın. daha sonra şehir hayatınıza döndüğünüzde o curcunanın içine dalmadan önce güzel huzurlu bir balayı yapın.
    keko gibi maldivlere filan gitmeyin.
  • yurtdışı isterseniz maldivler ya da paris bence balayı için var olan yerler, yurtiçi düşünürseniz bozcaada ya da kaş olabilir.
  • ekim,kasım ayları için yurtiçi veya ekonomik yurtdışı önerileri beklediğim.
  • bütçe uygunsa güney afrika olabilir. balayının gidişatına göre tatilin son günlerinde kafessiz dalış denenebilir.
  • evde kalın tadını çıkartın doya doya...
  • - bütçenize uygun olsun
    tatil sonrası birçok beklenmedik masraf olabiliyor sonra kol gibi girer, aman dikkat.

    - reklamlara aldanmayın, giden eş dost arkadaştan fikir alın.
    balayı oteli diye kârhaneye düşmeyin. tadınız kaçmasın.

    - yurtdışı düşünülecekse zaten para çoksa sorun değil ancak kısıtlı ve hesaplı bütçeyle ince hesap yapmadan, kalacak yer, gezilecek lokasyon, otobüsler paralı mı kartlı mı, dandik ve kaliteli restaurant fiyatları vs. bir sürü detaya bakmadan çıkmayın, hatta youtube’da oldukça fazla video var, izleyin, sonra pişman olmayın.

    - ev ihtiyaçlarınızdan kısıp sakın ola ki balayına gömmeyin, sonra ne demek istediğimi anlarsınız.

    - durumunuz müsait değil ise, size “biz balayına şuraya gittik, şöyle eğlendik, bok yedik” diye anlatan çemçük ağızlılara da kulak asmayın. gidebiliyorsanız ne mutlu, gidemiyorsanız da gidemiyorsunuzdur bu bir insanlık kıstası değil

    - balayından ne beklediğinize karar verin.*. mesela bir balayı oteli düşünüyorsanız, şöyle de bir şehir turu yaparız diye düşünmeyin, genelde çoğunluk o dediğinizi yapamıyor, zaten otel de buna müsade etmiyor zaten.* animasyonlar, yüzdüm, yedim, içtim ve biraz seviştik derken hop akşam oldu, yine animasyon, yeme, içme. *.

    yok biz balayında gezeceğiz, şehir, müze, ören yerlerini göreceğiz derseniz başka tabi.

    - zamanlamayı iyi ayarlayın, tatili ne erken bitirin ne geç.

    bu konuda tanıdığım birçok kişinin deneyimlediği ve tastik ettiği, konusunda uzman olduklarını düşündüğüm ve öyle lafta değil uygulama olarak da tam bir balayı oteli tavsiyesi için;

    (bkz: club voyage belek)

    bu tavsiye voyage’ın belek şubesi için geçerli.

    bu da ihtiyaç duyanlara web sitesi

    haydi bakalım, allah mutlu mesut etsin, bir yastıkta kocayın.

    şimdiden iyi eğlenceler dilerim.
  • (bkz: ohrid)
hesabın var mı? giriş yap