• son günlerde sürekli basında geçen,nwo dan sonra literatürümüze yerleşmiş,stratejik zamanlarda stratejik kişilerce söylenen açıkçası altan alttan subliminal mesajlarla süslenen yazıların ana teması olan cümle.

    en son yiğit bulutun abd de verdiği bir makalede geçiyor sürekli. '' yeni tükiye düzeni''

    hatta yiğit bulut olayı bütünletirip şöyle bir beyanat veriyor '' yeni dünya düzeninde 3 büyük lider olacak.obama,putin ve erdoğan.''

    sanırım yapmaya çalıştıkları olay bu.yavaş yavaş tek devlet tek dın tek para tek ulke formatına bır tık kaldı.fransız ihtilali ile başlayan milliyetçilik akımı ile dünyayı bölüp, ıstedıklerı gıbı duzeltıp ve ondan sonraki 300 yılda da sekıllendırdıler. yapılan dünya savaşları,gelişen teknoloji,muazzam bir basın teknoloji gücü sayesinde kitle kontrolleri, efendime soyleyım hatta dahada ileri gidersek ben dinlerin yada efndime soyleyım bu tarz toplumu etkıleyen buyuk olayların örneğin 68 de dunyayı kasıp kavuran komunist akımın; frransız ihtilalini demiştim yahudi soykırımı , göçlerin yıkımların varacağı son büyük plan.o koskocaman sahnenin son perdesi.

    abd obama ;asya putin, ortadoğu erdoğan.baktığında güzel fikir.ama birileri suç örgütü arıyolar ise bu teşkilatı bulsunlar.gerçi yıllardır ısımlerı deısıyor aynı ımparatorluklar gıbı yıkılmıyolar sadece ısım değiştiriyorlar politikalar hep aynı.ki bana öyle geliyorki sistem bir yerde arıza veriyor.neticede ornekleride var büyük devrimciler olarak bildiğimiz insanlar bu plana çomak sokup bir müddet ertelemiş insanlar var illaki..mesela aydınlanmış olanlar.mesela meşrutiyetçiler mesela ünlü fizikçi kopernik mesela che yada atatürkümüz mesela. ama sistem o kadar kusursuz muazzam ki çok büyük bir algı mücadelesi yapılmadan kazanılcagını dusunmuyorum.işte esas devrim bu olmalı.kafadaki devrim.özgürlük düşüncesi salt özgürlük onların bize sundugu dusunmemızı ıstedıgıı yapma hıs değil. gerçek.tek gerçek.

    sadece nedenini merak ediyorum.neden? benim bilmediğim ne biliyosun mesela.ölümsüzlüğümü buldun aq.yada boyle sosyal bır projemıyız yada götü boklu bir uzaylının üniversiteyi bitirme tezimiyiz.ney lan nee yani?

    (bkz: yeni türkiye yolunda)

    link : yiğit bulutun yazısı
hesabın var mı? giriş yap