• engin yüksel adında emekli ve hoş sohbet birine ait, organik tohum satan güzel site. geçen günlerde epey bir tohum siparişi verdim, üç gün içerisinde elime ulaştı, hediyeleriyle birlikte üstelik. tohumları ekip yorumlara güzellerini eklerim umarım. beklentim oldukça yüksek...

    http://www.yerlitohum.com/

    edit: tohumlar gayet verimli ve güzeldi. tavsiye ediyorum naçizane..
  • işyerinin sabah rutini işlerini bitirip boşta kalınca hayâl kurmaya başladım. işte bahçeli bir evim olsun, çiçeklerim olsun, sebzelerimi bostana ekeyim, meyvelerimi ağaçtan toplayım diye türlü türlü fikrin içine girdim. böyle zamanlarda biraz fazla dalınca hayâlin içerisine, elimde net ve kesin bilgi olsun düşüncesiyle internetten de araştırma yaparım. bostanıma ekeceğim sebzelerin hibrit olmamasını istedim, doğal olana yürekten inanmış biri olarak ve dedim ki: "acaba türkiye'de kalmış mıdır hibrit olmayan, gdo'suz, doğal ve yerli tohum?"

    ve bu adrese geldim.

    resimlerden göründüğü kadarıyla, gayet doğal ürünleri var engin yüksel beyefendinin. eğer iddiası da doğruysa, harika bir işe önayak olmuş demektir. şuan bahçeli bir evim yok, inşaallah olacak ama. olduğunda sık sık ziyaret edeceğim sitesini, o domateslerden gözümü alamadım. kokuları ta burnuma geldi neredeyse.

    ilgili domates bilgileri ve resimleri için bkz

    (bir de o akşam sefalarını ilerde olacak olan bahçemde kesinlikle istiyorum, bir de horoz ibiklerini. pencereme de küpe çiçeği koydum mu ben oldum demektir ya hu)
  • kesinlikle destek olunması gereken, oldukça zor ve önemli bir iş yapmaktadır. atalık tohum arayanlara şiddetle tavsiye edilir.

    "anadolu'da yıllarca ekilen soyu muhafaza edilmiş gdo'suz. yerli cins, doğal ilk günkü orjinalliğinde özlediğimiz tad ve kokuda lezzetli sebze ve meyve tohumlarını satışa sunuyorum. biliyorsunuz manavdan,marketten,pazardan aldığımız sebze ve meyvelerden bir tat alamaz olduk. örneğin aldığımız domatesi yerken domates mi yiyoruz, salatalık mı yiyoruz belli değil, ne tad var ne koku. hepsi tornadan çıkmış gibi, kesiyoruz içi ya kof ya su dolu çıkmaktadır. süt mısır diye hayvan yemi mısırları insanlara yedirmekteler. çocuklarımız bazı sebzelerin orjinal tatlarını dahi bilmemektedir. tohumlar ilaçlı ve boyalı olmayıp tamamen doğal haldedir. kendi ürettiğim sebzelerin tohumlarıdır. not: tohumlar kesinlikle ithal ve hibrit değildir. anadolunun çeşitli yörelerine ait araştırma sonucu toplanmış yerli cins sebze meyve tohumlarıdır. yetiştireceğiniz sebzelerin tohumlarını alarak seneye kendiniz yetiştirebilirsiniz."

    engin yüksel
    (yerli tohum)
hesabın var mı? giriş yap