• hoş gelip güzel bilgiler veren yazar: (#133633894).
  • üstad !.

    gerçek üstad ve ciddi ciddi üstad ve harbi çok çok sağlam bir ,üstadımız; kendisinin kadir mısıroğlu başlığında az önce yazdıklarını okudum ve sizlerde bakın derim, fesli deli kadir'i yani siyasal islamcıların:

    kadir mısıroğlu fenomenini:

    muazzam net, güzel ve rasyonel analiz etmiş;

    samimiyim ve kendisine bizzat teşekkür ederim, silinmesinden korkuyorum ve bu yüzden işte burada da ilgili başlıkta yani kadir mısıroğlu başlığında yazdıkları:

    ''
    bu adama "deli" diyen, dümdüz gerizekalıdır.

    bu adam zeki fakat ahlaken tutarsız biriydi.

    "ahlaken tutarsız" derken, ahlakın herkeste mevcut ancak göreceli olduğunu düşündüğüm için "ahlaksız" diyemiyorum. o yüzden "ahlaken tutarsız" diyorum.

    bu adam, türkiye'de aptal, geçmişi ve ahlakı menkıbelerle öğrenebilen, onu da hangi g.tten ne uydurulursa inanan, olaylar inanmak istediği şekilde anlatıldığında şevklenen çomar ve geniş bir karacahil kitlenin var olduğunu keşfetti ve oyununu bu yönde kurdu.

    genelgeçer ve bilinen şeyler üzerine bin türlü yalan katarak o kitleyi kontrolüne aldı ve sömürdü. o çomar kitle de sömürülmeye gönüllü ve istekliydi. bu sayede adam rahat bir yaşam sürdü, semirdi de semirdi. çalışmadan, didinmeden, sırf yalan dolanla koskoca bir ömür keyif çatmak bence büyük bir başarı ve zeka örneğidir. ha her zeki insan yüksek ahlaka sahip olacak değil tabii ki. koca koca itibarlı! adamları bile ikna etti.

    kemalistleri sevmemesi, esasen gerçek bir nefret değildi. hitap ettiği cahil, aptal, çomar kitleye entelektüel, eğitimli, aklıbaşında düşmanlar gerekiyordu. yani onlar gibi olmayan bir düşman gerekiyordu. o da kemalistleri seçti. yoksa kendisi de ingiltere'de müslümanlardan çarptığı paraları geceler boyu ezerken gayet elitist, gayet seküler, gayet modern bir adamdı.

    "şekspir aslında şeyh pir'dir" derken bunu kendi aptallığından söylemiyordu. kitlesinin aptallığına hitap ediyordu. eminim insanlara sıktığı her palavradan sonra, günün sonunda yatağına girerken karnı ağrıyıncaya kadar g.tüyle gülüyordu "lan mal bunlar, yemin ediyorum!" diye.

    "keşke yunan kazansaydı" dedikten sonra bile öyle savunma yapma gereği duymadı. çomarları onun için havlamaya hazırlardı ve gayet de aklamak için yarıştılar adamı.

    nfk'nın ardılı buydu.
    bunun ardılı olmak için kimler yarışacak ve kim kazanacak göreceğiz.
    ''
  • önceden faşizm-ki oradaki parmak bastığım rasyonel ırkçılıktır- övünce "senin gibi olmayanlar için ölümcül şeyler istiyorsun hüüü salak" diye zırlayan ama zamanın gereklilikleriyle dünden bugüne inceden ırkçılığa kaymış yazar.

    sevve sevve olucaksın.
hesabın var mı? giriş yap