• rol aldığı son dizilerde artık; cazgır, yırtıcı, fettan, vahşi, yolucu, cadı, çirkef, ağzı bozuk mahalle karısı tiplemelerinden sıyrılması gereken oyuncu.
  • az önce benim de kel alaka bir biçimde sağ memesini gördüğüm oyuncu. gerçi kel alaka değil sol frame’de “memesiyle ünlü hatunlar” başlığını görünce durur muyum yapıştırdım başlığa. ilk sırada da o vardı. valla ben beğendim. eminim soldaki de öyledir. umarım ilerleyen zamanlarda onu da görürüz.*
  • kilo alıyor, veriyor, alıyor, veriyor. mütemadiyen tekrarlanıyor bu.

    ben bu kizin oyunculuğunu çok seviyorum. ama sağlık harabe oluyor bu kadar çok kilo alıp vermeye.
    alma artik ceren.
  • yüzleşme dizisinin gerçekten uzak ve/veya abartılı senaryosunun oynadığı karaktere etkisiyle kendisinin de bu yapaylıkta oynadığı oyunculuğa çok fazla değer yüklemesi çok antipatik olmuş ve kötü oyunculuk olarak gözüküyor.bana göre iyi oyuncuların kötü senaryolarda oynamaları mütemadiyen kendi hataları.oynama kardeşim,analiz et,adamakıllı oku ve seçici ol,tabi eğer iyi oyuncu etiketini korumak istiyorsan.sonuçta başarısızlık oluyor kazançları,psikolojileri ve iyi oyuncu etiketleri zarar görüyor.
  • tıpkı charlize theron gibi rolünün gerektirdiği tipe azmederek kolayca bürünebilen bir oyuncu. kilo alıyor/veriyor, saçlar uzuyor/kısalıyor, rengi değişiyor, vs. tam bir profesyonel.
  • milliyet için mayk şişman'la video çekmişler maykrofon şov diye. sempatik kadın. kibirli zannediyordum ama baya içtenmiş. döktürmüş resmen videoda. ağzım açık izledim eğlenceli, enerjik hallerine.

    helal olsun.

    https://www.youtube.com/watch?v=lbkhs1uiay4
  • nasıl zayıflamış öyle.
    aktris.
  • o hayat benim dizisinde etli butlu eli masali bi anadolu kadinini canlandirirken, bir mide ameliyatiyla ve uzun suren calismayla 25 yasinda sifir beden fistik gibi bir kiza donusmus oyuncu.
    (bkz: mucize)
    (bkz: olmaz demeyin sansinizi deneyin)
  • bu yeşim ceren bozoğlu bu da yeşim ceren bozoğlu. isim benzerliği yok. ikisi de aynı kadın. vay anasını.
  • tedx konuşmasında hikayesini adeta ferrarisini satan bilge tadında anlatmış oyuncu.

    efendim her şeyini kaybetmiş, dolandırılmış, hacizler gelmiş, o esnada da 110 kiloymuş falan filan.. sonrasında sıfırdan başlayıp toparlanmış. "aşık ol, inan, dönüş" başlıklı konuşmasında sık sık çalışmaktan, çok çalışmaktan ve kendini yeniden yaratmanın ne kadar zor olduğundan bahsediyor.

    peki ceren hanım, o üzerinize bol gelen elbiseler içinde, belki 50 kilo vermiş olmanın dayanılmaz hafifliği ve özgüveniyle yaptığınız konuşmanızdan sonra sormazlar mı size: madem çalışmak çalışmak diyorsun neden gidip mideni kestirdin? nerede çalışma? nerede azim? nerede irade?

    gerçekten bu tedx konuşmalarından gına geldi. sazı eline her alan çıkıyor sahneye şöyle böyle bilmemne..
hesabın var mı? giriş yap