• yitzak rabini olduren israilli hukuk ogrencisi...
  • 2002 temmuz'unda, israil hükümeti tarafından, cezaevlerinin aşırı kalabalık olması dolayısıyla, tahliye ettiği; yitzak rabin'i baris yanlisi politika izledigi ve özerk filistin devleti'nin kurulmasına onay verdiği için, öldürdüğü bilinen, siyonist.

    zira bu kisinin, 7 yil bir aradan sonra saliverilmesi, israil hükümetinin, hukuk ya da düzen tanımayan, organiza suç örgütü gibi çalıştığının bir alâmeti iddiasi da giderek güç kazanıyor.(bkz: mossad)(bkz: yitzhak rabin)(bkz: ariel saron)
  • (bkz: ma$a)
  • muhattap oldugum (ya da olmak zorunda kaldigim) hic bir israil'linin sevmedigini gozlemledigim insan. kesinlikle tahliye edilmemis ve edilmesi de, israil'in haaretz gazetesine gore, ariel sharon hukumetinin cikarttigi israil kanunlar uyarinca mumkun degilmis zaten. ama bugun bugundur yarin da yarindir. mossad icabinda adam klonlayip hapishaneye yigal amir diye yerlestirir ve bu lavugu da serbest birakir. evlenmek icin hapishane yonetimine basvurmustur o ayri meseledir.
  • yitzhak rabin cinayetini tek basina planlayip gerceklestiren fanatik, muebbet hapis cezasina carptirilmis ,bugune kadar hicbir zaman tahliye edilmemis hatta boyle bir durum sozkonusu dahi olmamistir,olsa olsa bir hapisten digerine nakliye durumu olmustur (!)

    (bkz: gotunden sallamanin en guzel ornegi)
    (bkz: #1477875)
  • yemen asıllı aşırı sağcı bir yahudi. yitzhak rabin suikasti ile ilgili detaylar için incitement izlenebilir.
hesabın var mı? giriş yap