• edit:

    yaklaşık 8 aydır otostopla güney amerikayı gezen bir türk.

    (bkz: gezgin)

    şu videosu içime işledi resmen: https://www.youtube.com/watch?v=beevtcxzko4

    soğuğu, uykusuzluğu, yorgunluğu ve bir o kadar da özgürlüğü ta buradan hissettim.
  • hiç dil bilmeden yollara çıkmış. ingilizce ve ispanyolcayı yollarda öğrenmiş. kafa bir arkadaş. sevdim.

    kanalına git
  • kısıtlı imkanlarla güney amerika' yı dolanan bir gardaşımız. nedendir bilmem son şili macerası bana ernesto'nun motosiklet günlüklerini hatırlattı.

    kamerasına yansıyanlar tam bir macera. spontane gelişiyor.
    çoğunlukla otostop kullanıyor, bulabilirse izbe yerlerde kalıyor, bulamazsa kamp atıyor vs.

    şimdilerde hazal isminde başka bir gezginle turluyorlar güney amerikayı. umarım yolları açık olur da biz de oturduğumuz yerden soluruz amerika'nın güneyinin havasını.
  • bu adam değerlenir. rez
  • https://youtu.be/spfw0rhzgaa

    kılıçdaroğlu'nun liderlik vasfı şili"de :)
  • bi videosunda şili'de sokak pazarına gidiyor. yanındaki kız pantolon gösteriyor buna. 'yok bana şort lazım, artık pantolonla işim yok' diyor. havaların sıcak olduğu yerlere gidicez artık zaten diyorlar. iki dakika sonra kazak görüyor bi tane, çok beğeniyor, alıyor. içimizden biri.
  • güney amerikayı bize bütün içtenliği ile gösteren kafa bir arkadaş. istanbuldaki dizi ve film piyasasında kendini kaybedeceğine yollarda kaybolmayı seçmiş. saygı duyulası
  • gerçekten izletiyor kendini eğlenceli videolar çekiyor.
  • izlemesi keyifli youtuber. adam otostop çekerken sarhoş bir kadının arabasına denk geldi kadın sarıldı öptü elledi çocuğu hahahaha. olm iyi yırttın abladan ha memeler de tombiktoymuş yalnız.
  • sarhoş ablanın kendisini götürmeye çalıştığı video sayesine video kanalından haberdar olduğum arkadaş. çok güzel videolar var. aslında videolarda epey ilginç olaylar var, sanırım videolardaki güzellikler bu ilginçliklerden kaynaklanıyor. izledikçe insana dünya çok küçükmüş dedirtiyor. dünyanın bir ucu, aslında ülkemizden çok da gidenin olmadığı yerde genç bir hanım kızımızla karşılaşıyor, ee ne var bunda gezgin tek türk genci kendi mi diyorsun, bugün gördüğümüz gibi (yanılmıyorsam bolivya'da) yine bir türk ve yaşı epey olan bir ablamız çıkıyor karşısına. o da aynı şekil kendini güney amerikada oradan oraya atıyormuş. bir başka videoda bu kez lokasyon arjantin; fenerbahçe maçlarında epey tepki çeken basketbolcu andres nocioni ile karşılaşması, bir başka videoda şilide türkiye hayranı bir gençle buluşması, şilili gardaşımızın ona evini açması. çocuk bursa çocuğuyuz'dan kayseri mantısına, aleyna tilki'den daha birçok şeye sıraladı. kısacası epey ilginç videolarla dikkat çeken bir kanal.
hesabın var mı? giriş yap