• türkiye'de seo denince ilk akla gelen kişilerden birisi. arama motoru optimizasyonunda 6 - 7 yıllık bir geçmişi olan ve bu dönemde bir çok başarıya imza atmış olan kişi. bhartrihari'nin "bilgi, paylaştıkça çoğalan bir hazinedir." sözünü doğrularmışçasına, bilgilerini hiç bir zaman paylaşmaktan çekinmeyen ve bu sayede gücüne güç katan bireysel ve kurumsal seo danışmanı.
  • türkiye'de seo alanındaki profesyonellerden belki de en iyisi.
  • bilkent öğrenci girişimlerinin en başarılı örneklerinden biri olan (bkz: seozeo)'nun da kurucusudur aynı zamanda. hem çok başarılı bir iş adamı, hem de mükemmel bir dosttur. ekip arkadaşlarını motive etme konusunda eline su dökecek şirket sahibi azdır. hepsinden öte, bunca başarı hikayesinin altından mütevaziliğiyle kalkabilecek kadar beyefendidir. (bkz: seo) ile ilgili gündemi yakından izler, kendini alanıyla ilgili günceller ve yolunu ona göre çizer. ülkemizde seo ile ilgili kaliteli bilgileri şirketinin blogundan takip etmek mümkündür.
  • app store optimization hakkında harika bir sunum yapmış, 20 dakikaya 111 slide ve birçok harika bilgi sığdırmış kişilik.

    https://www.youtube.com/watch?v=gvibanbbeeo
  • podcast'imin 10. bölümüne konuk olmuştur, pek de iyi etmiştir.

    seo danışmanlığından girişimciliğe, günümüzde eğitimin bulunduğu yerden çalışkanlığının arkasındaki motivasyonlara kadar birçok konuda konuştuk, umarım faydalı olmuştur.

    linkler:
    blog
    spreaker
    spotify
    itunes
    youtube
  • eskiden seo dediğimizde yiğit konur gelirdi..
  • türkiye'nin en başarılı seo ajanslarından birinin kurucu genel müdürlüğünü bırakıp, wope adlı seo saas ürününü geliştirmek için kolları sıvamış ve birkaç yıllık yoğun çalışmalar sonucunda ürünü yayınlamıştır.

    artık globale açıldığı için kendisiyle journey to scale podcastinde ingilizce bir bölüm çektik.

    bölümü şuradan dinleyebilir, bölüm notlarına bakabilirsiniz:
    https://www.journeytoscale.xyz/…and-product-manager
hesabın var mı? giriş yap