• izmir bucayı reklamlarıyla sarıp sarmalamış şimdilik sadece bir tiyatro oyunu olan fakat ilerleyen günlerde belki de dizi veya film projesine dönüşebilir lan bu diye düşündüren bir yapıt yıl 2033.

    polat alemdar*ımsı tavır ve hareketlere sahip olan teoman kubilay bilge*nin başından geçen pek bi zor pek bi acıklı hikayeyi yeri geldiğinde kendi ağzından yeri geldiğinde en yakınları üzerinden anlatmaktadır bu leziz senaryo.
  • (bkz: sahne tozu tiyatrosu)

    bugün bu oyunu bir kere daha oynadılar ve ben de bu sayede izleyebilmiş oldum. her şey o kadar güzeldi ki, bunun dışında senaryo o kadar güzeldi ki, başta m. çağlar işgören'in olmak üzere herkesin emeğine sağlık. ve eğer bir daha oynarlarsa, kaçırmamanızı tavsiye ederim gönül rahatlığıyla.

    bu kadar güzel bir senaryo, bu kadar güzel oyunculuklar, bu kadar güzel bir oyun olsun ama bu adamlar hak ettikleri değeri hala göremesin. insanlar tiyatroyu "ünlüler oynuyormuş" diye sadece turne oyunlarına gidilen bir şey sanmaya devam etsin. insanlar hala sinema denildiğinde "hadi!" tiyatro denildiğinde "tiyatro muu? yok ya ben gelmeyeyim!" demeye devam etsin.
    ve dizileri daha "gerçek" sanmaya, tiyatro okuluna eğitime gelirken bile tek derdi keşfedilip dizilerde oynamak olan biri olmaya devam edin.
    kendi halindeki tiyatroları küçümsüyor veya önyargıyla yaklaşıyor olabilirsiniz. ama biliyor musunuz? çok şey kaçırıyorsunuz.
hesabın var mı? giriş yap