• kırşehir shp belediye başkan adayı. mel gibson bakışları ile al pacino karizması sentezlenmiş ortaya danny de vito çıkmış. ilgiyle izliyor, başarılar diliyoruz..

    http://www.yildirimkaya.com/
  • 2009 yerel seçimlerinde kırşehir'de solun ortak belediye başkan adayıdır, hadi hayırlısıdır, hayırlı seçim kampanyalarıdır..

    "çok bilinen bir şaka vardır devrim kırlardan mı başlasın, yoksa şehirlerden mi ? yanıtı basit: kırşehir'den! sessiz ve derinden yeniden solun ortak adayı olarak seçime hazırlanan arkadaşımız yıldırım kaya'ya nasıl destek oluruz, neler yaparız tartışalım burada... yıldırım türkiye solu açısından pek alışılmadık bir yolda yürüyor, geçen seçimlerde kırşehir'de % 19 oy aldı... "
    devamı: http://gerisiburada.com/node/168

    ayrıca http://www.yildirimkaya.net/
  • 2009 yerel seçimleri için chp'den aday gösterilmesi chp'nin son yıllarda yaptığı en akıllıca işlerden olacaktır.

    2004 seçimlerinde shp adayı olarak yüzde 16 oy almıştır. (aynı seçimde chp'nin oyu da % 13 kadar.) http://www.yerelnet.org.tr/…ediyeid=128054&yil=2004
    seçime shp'den girmesine rağmen chp'yi geçip orta anadolu için ciddi bir oran sayılabicek % 16 oy alması sevilen biri olduğunu gösteriyor. ("shp'den olmasına" rağmen diyorum çünkü "bu parti pkk'nın uzantısıdır" şeklinde bel altı saldırılar düzenlenmişti geçen seçimlerde)

    disiplinli bir çalışma, chp'lilerin tam desteği ve yıpranmış bir akp'den koparabileceği bir miktar oyla kırşehir belediyesini akp'den kopartabilecek gibi görünüyor. böylece hem milliyetçi-muhafazakar anadolunun tam göbeğinde nefes alınabilecek bir ortam oluşturabilir, hem de neşet ertaş'tan dolayı zaten sempatimin olduğu kırşehir'i kardeş şehir ilan etmemi sağlayabilir. hadi kolay gelsin...
  • kendisini destekleyen vatandaslarin evlerine astiklari pankartlarin polis tarafindan zorla kaldirildigi chp kirsehir belediye baskan aday adayi.
    akp demokrasisinin ne kadar ileri gidebildiginin kaniti olmustur.

    http://www.gercekgundem.com/index.php?p=570030

    bu kapsamda akp yuregine saglam bir korku dusurmeyi basardigi ortada olan politikaci demek dogru degil, halk adamidir.
    kendisi gercketen halk adamidir. umarim secimleri kazanip ileri(!) demokrasicilere iyi bir ders verir.
    kendisine oy vermek icin elimden geleni yapacagim. en az elli kisiyi de oy vermeye ikna edecegim, basarabilirsem daha fazlasini. hele bugunku olaydan sonra bu farz oldu.
  • chp'nin kırşehir belediye başkan adayı olması beklenen sosyalist siyasetçi. kırşehir'de çok sevilmesi nedeniyle aday olursa seçimi kazanma şansının olduğu iddia ediliyor.

    twitter'ı için; https://twitter.com/yildirimkaya40

    web sitesi için; http://yildirimkaya.com.tr/
  • eğitim sen'in kurucu ilk genel başkanı ve zamanında ödp genel başkan yardımcılığı yapmış, chp'nin kırşehir belediye başkan adayı olması beklenen siyasetçi.
  • kılıçdaroğlu listesinden parti meclisine aday gösterilmiştir. muhtemelen de seçilecektir. çalışkan, düşünen, üreten bir adamdır. yerel seçimlerde aday gösterilmemesine rağmen aday kadar çalışmış, köy köy kasaba kasaba oy istemiştir.
  • dünki chp kurultayında çarşaf listeyi delerek pm ye girmeyi başaran 28 adaydan birisidir. ne olursa olsun chp'de hiç de azımsanamayacak ciddi bir sol delege kitlesi oldugu böylece tescillenmiştir.
  • ankara 2. bölgeden 2. sıra milletvekili adayı gösterilmiş olan eğitimci.
  • öğretmenlik mülakat saçmalığına dair kukla bakan ziya selçuğa sorduğu soruyla pek çok emekçinin hakkını savunduğunu göstermiş milletvekili gibi milletvekilidir.
hesabın var mı? giriş yap