• bülent akyürek'in yeni kitabıdır. geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkmıştır. okunmalı ve okutulmalıdır.

    arka kapak:

    zaferlerinden değil, yenilgilerinden ders çıkarmayan milletler yok olmuşlardır.

    şimdi, "ya istiklal, ya ölüm." parolasıyla düşmanı kazma ve kürekle yurdundan kovan milletimiz modern dünya düzeninde hayli yorgun düşmüştür.

    artık övgüye değil, bizi kendimize getirecek gerçeklere ihtiyacımız var.

    bu kitap, dünya tarihinin en yorgun, en yılgın milletine agresif, hüzünlü ve trajikomik bir son çağrıdır.

    bülent akyürek’i, cesur romanları ve olay yaratan konuşmalarından tanıyoruz. sert dili ve kalemiyle hep söylenemeyenleri söyledi. hiç susmadı, hiç esnemedi. son kitabı "yılgın türkler"i okuyunca ne demek istediğimizi iyi anlayacaksınız.
  • önce yabancılara karşı aşağılık kompleksini üstünden atması gereken bir millet olarak yılgınlığa* değil, çılgınlığa * ihtiyacı olan bir millettir türk milleti.
  • az cok okumuslugu olan annelerin bile okudugu su cilgin turkler kitabini okuyup aldigi gazi tukenen yurdum insanlarinin yeni gaz ihtiyaclarini baska turlu giderecek kitaptir kendileri.ne de olsa gaz verilmeden bisi yapamiyoruz.insan dusunmeden edemiyor tabi su avrupalilarin ne kullandiklarini gaz olarak.
  • ismi kötü önyargı uyandırıyor, daha baştan kaybediyor. hayır, milliyetçi düşüncelerle değil. hababam sınıfı üçbuçuk diyeyim, bir çağrışım olsun.
  • ucuz ismi, rezalet kapak tasarımıyla "beni alma" diye bağıran, ama her nasılsa okuyup beğendiğim; yerinde tespitler, garip aforizmalar ve bol miktarda nefret içeren kitap.
  • akıcı bir dille ve sokak jargonuyla yazılmış çok hoşuma giden bir kitap. severek okumuştum. eğlendirici bir kitaptır.yılmış türklerden bahseder. kitaptan kendinize ilgili bir şeyler bulabilirsiniz.
hesabın var mı? giriş yap