• görev yaptığım yerde bir personele 'kime oy vereceksin' diye sordum.bana reise oy vereceğim dedi.peki muharrem ince'yi hiç izledin mi veya dinledin mi bir yerden dedim.yok diye cevap verdi.hangi televizyon kanallarını izliyorsun diye sordum,ahaberden başka bir kanal izlemiyorum dedi.neden dedim,'abi dinlersem kafamı belki çelebilir,kafam bulansın istemiyorum' diye cevap verdi.tamam dedim,çektim gittim.uğraşılmaz bunlarla.
  • yobazlık=sapkınlık... koyu partili kişilerin aklını çelmeye çalışmam. akp ye çelişkiyle oy vermiş kimselere dil dökmek daha mantıklı bir hareket olacaktır. yobaza harcanan zamana yazık aq
  • ''bir delil ile 40 alimi yendim, 40 delil ile bir cahili yenemedim''

    (bkz: konda'nın akp seçmeni raporu)
  • yobaz ve gericilik ayrı terimler. solcunun da sağcının da, dinlinin de dinsizinde yobazı vardır. açık fiikirli olmayıp, asla fikrini sorgulamayanı vardır. gerici farklı bir mevzu. solcunun da sağcının da gericisi vardır.
  • klasik chp li kafası,mesela kadıköy -izmir-beşiktaş -trakya gibi yerlerde doğru dürüst hizmet almazlar ,sorsan hepsi belediyelerinden şikayetçidir, ama seçim zamanı odunu koysan oy verirler ..sorgulama yok, daha iyi hizmet istemek yok.sözcü okur halk tv seyrederler.o kadar karamsar haber seyredip okumak dan kafayı yerler ,bunalıma girerler,devamlı sıkıntı yaşarlar.içlerinde huzur kalmaz,huzursuz olunca da çevreye sarmaya başlarlar.neden herkes benim gibi düşünmüyor diye sağa sola saldırıp hakaret ederler.
    ikna olmak mı?nerdeee,onlar akademisyen,hepsi okumuş çocuklar,her şeyi onlar bilir.yanlarında çalışanlara öğütler verirler bilgi verirler aydınlanmalarını sağlarlar yüce bilgili insanlar...::))bu millete inanan, güvenen herkes kazanmıştır ,inanmadığınız,güvenmediğiniz,aşağıladığınız sürece kazanamazssınız....

    ömer seyfettin, “bu millet âlim değildir ama ariftir. bu irfanı sayesinde pek çok şeyi okumuşlardan daha iyi sezer, fark eder ve bilir” der.
  • "beyinlerimiz savaşsın isterdim ama görüyorum ki siz silahsızsınız bayım"

    franz kafka'ya ait olduğu iddia edilen söz.yeri geldi yazayım dedim.
  • dün bir iftar yemeğindeyim. televizyonda akp'nin unutma temalı reklamları dönerken yanımda reklamdan bağımsız bir baltaya sap olamamışın biri karşısındaki akpliye geçen ince'yi izledim tv'de 2 saat. adam hiçbir şey konuşamıyor, fizik öğretmeni ülke mi yönetirmiş salak, eğitimci ama eğitimde reform demiyor diye sallıyordu. karşısındaki koyu akp'li ise tabi ki hiç ince'yi dinlememiş hadi ya öyle mi ya diye coşkuyla dinliyordu. bense aldığım bu aşırı doz seviyesiz muhabbetten dolayı sinirden titriyordum. tek söyleyebildiğim; ince'nin eğitim konusunda bir çok reform vaadettiği, adamı doğru düzgün dinlemeden "salak" tarzı kelimelerle suçlayarak konuşamayacağı ve bunun hiç adil olmadığıydı.

    ben bu insanları gördükçe kaybediyorum umudumu. bu cehalete, bu holiganlığa ve fanatizme inat aydınlık bir geleceğe uyanmak istiyorum. kendimi bildim bileli bu düzendeyim. dönsün artık şu devran, yeter!
  • hizmet dediğinde aklına gelebilecek şeylerin metro,köprü,yol ve beleş çaylı kütüphaneden öteye gidemeyen kitlenin eğitilememesi durumudur.

    hayır adamlarda vizyon yok, hala yol yaptı gibi söylemlerde bulunanlar var, anlayamıyorlar 400 milyar doların böyle yanlış ve zamansız yatırımlarla biriktiğini.
    yada 400 milyar dolardan haberleri bile yok.
  • (bkz: chp seçmeni)
hesabın var mı? giriş yap