• yoga yapan cenahın sosyal medyaya saldığı kanser türüdür.

    her yoga yapan da hayatın anlamına varmasa keşke, bir kutsallık çökmese üzerine. içindeki ışığı falan bulamasa hadi buldu güzel de bizlerle paylaşmasa ne şeker olur. evet güzel yoga yapıyorsunuz, vücudunuz nefis bir şekilde esnek fakat fotoğraf altı yazılarınız bir o kadar itici ve samimiyetsiz ey yogiler. buradan kendilerine seslenerek kamu spotu görevimi ifa ettiğimi sanıyorum.
    şimdi istiklal marşı ve kapanış.
  • hayatın anlamını bulup bunu instagramda paylaşarak kendilerini ele vermektedirler. zira hayatın anlamını bulan bir kişinin bu anını kırk ayrı fotograf çektirip içlerinden en iyi bulduğunu instagrama koyacağını zannetmiyorum.
  • bilimsel olarak tescillenmiş bir gerçek. yoga insanı pislik yapar.

    https://www.theguardian.com/…ug-lazy-scientists-ego

    zöge: artık ben de bir pisliğim.
  • "evet yoga yapıyorum ben" "sana diyorum yogiyim ben" "story line'ının ırızına geçmeye devam ediyorum" "bak yine yaptım yogayı" "şuraya da bok*tan dünyayı çok muhteşem bi yer gibi gösteren saçma sapan bir söz yazayım" "görmediysen bir daha atıyorum bak yoga" şeklinde çiçekli taytıyla sosyal medya hesabınızın ırzına geçen tiplerdir çoğu. bu tipler daha sonra sabah serpme kahvaltı akşama aşkitoşuyla lahmacun gece de kankişleri ile "rakı içmeyen erkek...erkek demişim pardon" postları ile bu sıcakta zar zor hayatta kalmaya çalışan beyin hücrelerinize en son darbeyi vurur. hanımefendinin çakraları yediği lahmacun sayesinde açılmıştır zira meğerse ona göre hayatın anlamı kahvaltı tabağındaki salam diliminde gizliymiş...
  • yogacıdan yogacıya değişen bir durum. özellikle uzakdoğu ülkelerinde, para kazanma amacıyla ticari olarak değil de geleneksel ustadan öğrenciye geçen aydınlanma uygulamaları kapsamında yapılıyorsa gayet samimidir. yoksa ticari amaçla ya da "cinselleşme fırsatı", çakra açma (!), enerji verme (!)...vs fırsatı olarak görülüp uygulanıyorsa bence hiç ama hiç samimi değildir.
  • yogacılık, kişisel gelişim uzmanlığı, youtuber'lık, reklamcılık, yaşam koçluğu, personal trainer'lık, tarikatçilik, cemaatçilik, lobicilik, politikacılık, pilatesçilik vb. para, güç ve şöhret için icat edilmiş sanal meşgalelerdir. bu tür işlerde uzmanlığın ve başarının ilk şartı da samimiyetsizliktir.
  • beyaz yakalılıktan yeni çıkmıştır. yıllar boyu çalıştığı patron köleliği görevinde kendine hep patronu örnek almıştır. müşterilerini ağız yogası alana dil yogası bedava taktiğiyle bağlamaya çalışır. sağlıklı vücut vaatleriyle asıl amacı yoga felsefesini yaymak değil, ayda 10 bin nasıl kazanacağını hesaplamaktır. kapitalist sistemin kölesidir. sevgi içinde değil, o’nu sıcak tutacak paradadır.
    namaste.
  • bu yüzden yoga kursunu bıraktım.
    sevgi kelebeği misin aq, insanların mıy mıy bir tonda gülümseyerek namaste demelerine tahammül edemiyorum.
  • aşağıdaki yoga eğitmeni olmaya çalışan ablamızda olduğu gibi.. aynı zamanda çoğunun kafası otlu gibi şu konuşmalara ağza bakar mısınız ahahaha

    yoga benim yol haritam
  • türkiye şartlarında bu samimiyetsizlik görülebilir evet, bizde yoga kültürü olmadığından zaar.
hesabın var mı? giriş yap