• lille'in 24 yaşındaki etkili orta alan oyuncusu.
  • 14.01.1986 tourcoing doğumlu oyun kurucu ve golcü orta saha oyuncusudur. 2009-2010 sezonunda ligue 1 de 13 gol ve 9 asist ile muazzam denilebilecek bir performans ortaya koymuştur. oğlak burcudur.

    alayımızın ihtiyacı olan adamdır. tiz transfer listelerine gire! fotomaç olsun, fanatik olsun manşatten duyura!
  • newcastle united ile anlaşmıştır.
  • demba ba, cisse ve ben arfa'yla birlikte bu sene resmen voltrani olusturdular.

    stoke city'ye karsi 2 gol, 1 asistlik performansı: http://footyroom.com/…nited-3-0-stoke-city-2012-04/
  • rafael nadal ve rugby oyuncusu jonny wilkinson’ın otobiyografik kitaplarını okuyarak içinde bulunduğu buhrandan kurtulmus.

    +++

    fransa milli takımı’nın da formasını giyen orta saha oyuncusu, 11 kez grand slam şampiyonu tenisçi rafael nadal ve rugby oyuncusu jonny wilkinson’ın otobiyografik kitaplarını okuyarak içinde bulunduğu buhrandan kurtulduğunu ifade etti.

    l’equipe gazetesine konuşan cabaye, depresyonun ilk belirtilerinin euro 2012’den hemen sonra başladığını belirtirken, “euro 2012 oynadığım ilk büyük organizasyondu. kulüpte her gün yaşadığınız şeyden çok daha farklı bir ortam var. fransa ligi’nden çok daha büyük bir mücadelenin olduğu ingiltere’deki sezonum oldukça çetindi.”

    “temmuz 2011’de başlayıp, haziran 2012 sonuna kadar aralıksız çalıştım. ilk defa kış arası vermedim. benim için çok zordu, vücudum yapmak istediklerimi gerçekleştirmeme engel oldu” ifadelerini kullandı.

    sabahları ağrılar içinde uyandığında artık futbolu bırakmayı bile düşündüğünü belirten fransız, “ancak nadal ve wilkinson’ın kitaplarını okuyunca onların da büyük mücadelelerden sonra zihinsel olarak zorluklardan geçtiğini anladım. onlar da ara vermek istemişti. artık derpresyondan korkmuyorum” şeklinde konuştu.

    kaynak: http://tr.eurosport.com/…mis_sto3686430/story.shtml
  • eurosport'un iddiasına göre fenerbahçe yolunda olan futbolcu. gelse son yılların en iyi transfer hamlelerinden biri olur ama çok zor tabii ki, pek ihtimal vermiyorum.

    bir de videosunu paylaşalım tam olsun.
  • fenerbahçemin yeni 10 numarasının sahibi bu adam olmalıdır.

    bpl'de newcastle maçlarını izleme sebebim.
  • sezon içerisinde vasat bir türk forvetine 15 gol attırabilecek oyun zekasına sahip futbolcu. çakal sadece gol attırmıyor gol atmasını da biliyor. şu ana kadar newcastle formasıyla yedi golü var. bu transfer döneminde avrupa'nın dev kulüplerini peşinden koşturacaktır. adının fenerbahçe anıllması bile kalbimin daha hızlı atmasına neden oluyor. gelmez ama hayal etmesi bile güzel.
  • paris saint germain takımına transfer olmuştur. ne güzel football manager serilerinde newcastle'ı alıyoduk, cabaye'da çift yönlü orta rolünde sahanın kralı oluyordu. psg'e gitmesi kötü oldu. hüzünlendim, kızdım.
  • muhteşem frikik atar. oyun görüşü, zekası ve uzun pasları iyidir ama kolay paslarda gereksiz hatalar yapar. defansif olarak da katkısı vardır. zaten mevkisi itibariyle olmak zorunda. premier lig'de kalsaydı iyiydi. newcastle'ı izlerken özellikle takip ettiğim adamdı.
hesabın var mı? giriş yap