• başlık çok fazla konuşulduğu için son edit: öncelikle çoğu entryi okuyarak farkettim ki 2 grup var öğrenci ve anti-öğrenci.
    öğrenci istiyor ki tembel ve çalışkan arasındaki fark bu kadar kapanmasın,uygulamalı eğitimi düzgün şekilde alsın. ben bir ik'cı olsam 2020 dönemini yaşamış bir öğrenciyi işe almam. çok suni bir eğitimi vardır çünkü online eğitim youtube'da video izlemek gibi bir şey.
    anti öğrenci olanlar ise günün çoğunu çalışarak geçiren +35,40 götünün kılı ağarmış ama öğrenci gördüğü yerde ''bak ibneler hayatını yaşıyor'' falan diye düşünen,hastalık çok ta sikinde olmayan, tek hedefi öğrencinin seks hayatı olan bir avuç andaval.plajlar zorunlu mu diye soran arkadaşlara söyleyeceğim tek şey: o plajlardaki şahıslar bu ülkenin ve senin esnafın,fırıncın,manavın,bakkalın. zorunlu değil.sen günlerce evde otur, fırıncı korona ise sen de koronasın bu kadar basit.

    bahsetmemişim ama 6 aydır oturmadığım bir eve her ay kira ödüyorum. benim gibi bu şekilde kira ödemek zorunda olan binlerce insan var. kiraya çok takılanlar olmuş, onlarca sebep sunulmuş iken aşağıda kiraya takılanlar cidden hayatsız insanlar. her şey olacağına varır biz sadece burada bu durumu tartışıyoruz boşa yırtmayın kendinizi o yüzden.

    edit: dün tatil için her yıl gittiğimiz ve koca sahilde en fazla 30 kişinin olduğu bir konuma gittik. görseller bunlar. durum bu iken hala üniversiteler açılmasın diye ağlayan gevşeklerin hepsi art niyetli itlerdir.

    resim1
    resim2
    resim3

    en üst edit: okullar açılsın veya açılmasın ben üniversite okuduğum şehire gidip sabahtan akşama kadar gezeceğim. sikimde olmaz korona vs. 6 aydır ben kendimi eve kapatırken tatil, bayram, normalleşme diye millet gezdi. bundan sonra benim dönemim başlar.

    üst edit: okuduğum kadari ile öğrenci olmayan amiplerin karşı çıktığı, öğrenci olan bireylere fikir sorulmaması gerektiği düşünülüyor hep. siz nargile kafede, sahilde, çarşıda rahat gezin diye üniversite öğrencileri sonsuza kadar online eğitim alamaz önce bunu bir anlayın. gelip burada öğrencileri nargileci yapıyorsunuz okullar kapalı olmasına rağmen her yer tıklım tıklım. aynı tepkiyi ayasofya cami'sindeki güruha ver götün yiyor ise.

    edit: cahil arkadaşlara bilgi olsun. online sınavlar yüzünden çalışkan ve tembel öğrenci arasındaki fark inanılmaz kapandı. bu yıl hiç ders çalışmadan ortalamamı 1.50 puan arttırdım. inanılmaz da tembel bir öğrenciyimdir. ben bu durumdan fena yararlanıyorum zaten ister açsınlar ister açmasınlar. zaten vasıfsız bireyler yetiştiriyoruz üniversitelerde. online eğitim durumu çok çok daha büyük itibarsızlaştırmıştır.

    suan twitter'da trendtopic listesinde olan hadise...
    normalleşme sürecinde bir çok yer açılıp hayat gayet normal bir şekile dönerken hala yök'ten hiçbir açıklama gelmemesi üzerine artık öğrencilerin canına da tak etmesi sebebi ile geçen haftaki halısaha işletmecileri gibi duruma isyan etmişlerdir. üniversite öğrencilerinin bir dönemde yapacağı kalabalığı sağolsunlar ayasofya'da bir günde yaptılar. üstüne bugün istiklal caddesinin hali. sanki herkes normalleşmiş 65 yaş grubu bile gayet cool takılırken üniversite öğrencilerine her şekilde baskı geliyor. dışarı çıksan olmuyor çıkmasan olmuyor. aylarca zaten karantinada kalmışsın millet o zaman bile gezip dolaşırken. hala birileri eğitim konusunda karar veremeyip halısahalara odaklanıyor ise bu işte bir iş vardır.
  • az gelişmiş beyinleri hasebiyle böylesi bir dönemde üniversitelerin açılması için toplaşmış öğrenci müsveddelerinin açtığı twitter başlığı etiketi.

    cevap belli

    ekleme: ya savunma olarak plaj açılmış bilmem ne diyorlar, amk plaja gitmek zorunlu mu? ergenlerin canı sıkılmasın diye üniversite açalım, ne ala ne memleket. amk'larım ölüm var ölüm, sevdiklerinize bir şey olup canınız yanmadan akıllanmayacaksınız siz herhalde.
  • gören de eğitim veriliyor zannedecek. dört - beş üniversiteyle dönüyor koca ülke.
  • açılmasın
    ne alaka yani?
    resmen sapıklık peşinde millet yazık yaa!!!
  • ulan 2 ortam yapamayacağız diye milyonlarca insanın canını tehlikeye atıyorsunuz mk sosyal ortam bağımlıları amacınız eğitim değil arkadaşlarınızla bir araya gelmek sadece okulda sosyal ortam yaratıyorsunuz herhalde bu ortamda nasıl okullar açılabilir harbi kafayı yemişssiniz
  • mal beyani
  • üniversiteler açıldığı zaman ders saatinde kantinde veya çimlerde çay içip geyik yapacak öğrencilerin kastığı tt. gören de geçen yıl ekimde amfiler tıklım tıklımdı sanır.
  • okulu sadece arkadaşlarıyla buluşmak için açtırmak isteyen, eğitimle pek bir alakası olmayan arkadaşların oluşturduğu başlık..
    okul açılıp covid bulaşınca #yokuniversitelerikapatsin başlığını açacak olan andavallardır.
  • üniversitelerin online eğitime dair hiçbir hazırlığı yok. bir mühendislik öğrencisi olarak, online eğitim verimsiz, bir grafik üzerinde 2 saat durup analiz ederken onlie eğitimde 15 dk'da üstünkörü anlatıldı. ve şuan uzaktan eğitim hakkında hiçbir bilgisi olmayan akademisyenlere
    bu yaz tatili sürecinde herhangi bir eğitim dahi verilmedi. nasıl olur bilmiyorum.
  • bunu diyen tipler nisan başında bunu söylemeye başlamıştı bile. anasının babasının yanında sıkılıp okulu bahane edip uzaklaşmaya çalışan öğrenciler. eğitimmiş, okulmuş umurlarında olduğunu düşünmüyorum.

    edit: mantıklı düşünüp açılmamasını isteyenler ve gerçekten eğitimini düşünüp online eğitimden verim alamayıp bu yüzden açılmasını isteyenleri ayrı tutuyorum. bunu anlayabilirsiniz sanırım. tek tek küfüre varan mesajlar atmanıza gerek yok diye düşünüyorum.
hesabın var mı? giriş yap