• netflix'in yeni interaktif dizisi.

    hayatta kalma uzmanı bear grylls'in doğadaki macerasına kararlarımızla yön vereceğimiz seri ile black mirror bandersnatch ile yakalanan başarı sürdürülmek isteniyor.
  • netflix'in yeni interaktif programı. programın yıldızı da bear grylls olacakmış. bandersnatch'ten sonra seçimlerin biraz daha dallanıp budaklanması konusunda farklı bir adım atmışlardır umarım. yoksa çok da keyifli olacağını sanmıyorum.
  • 10 nisanda gösterime girecek olan netflix'in interaktif yapımı.

    edit: 8 bölümden oluşan bir yapımmış ayrıca.

    https://webrazzi.com/…03/19/interaktif-you-vs-wild/
  • netflix'in, black mirror bandersnatch'in elde ettiği başarıdan çok daha önce planladığını tahmin ettiğim yeni interaktif dizisi. o kadar alternatifli dizi çekmek için bu kadar kısa sürede, "hmmm tuttu, demek ki sürdürmeliyiz,"den ötesini düşünmek lazım galiba. aynı zamanda netflix'in kullanıcısını ekran başında daha uzun süre tutup indirme bindirme işlerine balta vurma sürecini ilerletecek yapımdır. tam emin değilim, ancak bandersnatch'i torrent'ten edinenler aynı deneyimi yaşadılar mı?

    merakle beklemedeyiz. youtube tanıtım videosu bile interaktif.
  • bandersnatch bekleneni veremedi. umuyorum ki o yapım sadece ısındırmaydı. şimdi hem 8 bölüm olması hem de senaryonun şu yapıma daha çok yakışması beni yine heyecanlandırdı.

    bekliyoruz.
  • filme dair ölüm kalım kararları almamızı sağlayacak olan seri olacak. merakla bekliyoruz. bu tarz heyecan verici.
  • çok eğlenceli dizi , belgesel karışımı netflix programıdır.

    bear grylss abimizin yiyeceği şeylere bile karar vermek öğle yemeğime neşe kattı.

    --- spoiler ---

    kurtcuğu yediği zaman çıkan patlama sesi , anlayamazsınız..

    --- spoiler ---
  • black mirror'a göre daha bi olmuş diyebilirim. gerçekçilik açısından. ancak yine bi yerde seçtiğim yol tıkandı ve diğerini seçmeye mecbur bıraktı. bu açıdan sanırım çözüme ulaşamayacaklar.
  • 2. bölümde kıl olduğum yapım, ne seçersem gidiyor kötü karar görev iptal diyor, yine kendimizin karar veremediği, bizim yönlendirildiğimiz, bandersnatch'ten de kötü olan bir yapım olmuş maalesef.
  • netflix'in doğanın yaramaz ve azimli evladı bear grylls abimizi , yeni maceralarında bize yönlendirme imkanı sunduğu interaktif belgesel dizisi. henüz ilk 2 bölümünü izledim ancak bandersntach'e göre seçimler yaparken daha çok eğlendiğimi söylemeliyim. tabi her seçimi yaparken 'acaba hangisi daha çok zorlar' diye düşünerek en kötüsünü seçmeye çalışsam da bir şekilde onu da alt edeceğini bilmek işin heyecanını kaçıran bir etmen tabi ama yine de ufaktan bir tatmin duygusu vermiyor değil. bitirince daha detaylı bir analizini yaparım ancak özellikle seçenekler arası sürelerin kısa olması kısa sürede hikayede yeni bir seçim yapma şansı sunuyor bize ki bu da yine bandersnatch'e göre daha güzel bana göre.
hesabın var mı? giriş yap