• ortaokulda bi cok ergeni etkilemis bir klibi vardi bu sarkinin.hatta bu klibin devamini bir sonraki albumden baska bir sarkida devam ettirmislerdi ama sarkinin adini hatirlayamiyorum simdi..
  • 80'lerin en iyi video kliplerinden birine sahip olan müthiş güzellikte the moody blues parçası. the other side of life albümünün lokomotif parçasıdır, devamı bir sonraki sur la mer albümünün açılışı olan i know you re out there somewhere'dedir. o parçanın klibi de bunun bıraktığı yerden alıp devam eder hikayeye.

    moodies için bu iki parça ilk günlerin bir özetidir. nitekim ilk günlerde justin hayward'ın kozmik aşkının john lodge ile arasını bozmasına yol açtığını ve muhtemelen 72'deki ayrılığın bu sarsıntılar nedeniyle olduğunu düşündürür bize bu parçanın klibi. yine klipten anladığımız kadarıyla o dönemde timothy leary için özel bir parça da yapan ray thomas meditasyon, yoga vs ile uçmakta, grame edge ise hatunlarla gününü gün etmektedir. güzel gruptur moody blues, bu parça da çok güzeldir, klibi ise bence en iyi klipleridir.
  • harika bir klibe sahip şarkı. cok ufaktım ilk dinlediğimde, babam vhs'ye çekmişti bunun klibini. renklere ve genel moda asık olmustum. bide bir mini araba vardı siyah. güzel günlerdi çok...
  • "when the music plays" diye başlayan bölümü çok hoş bir melodiye sahip, günlerce dilinize dolanabilir.
  • pek pek güzel bi parça.
hesabın var mı? giriş yap