• 06 aralık 2018'de yayınlanması beklenmektedir.
  • 6 aralık'ı merakla bekleten videodur. umarım beklediğimize değer.
  • yarın çıkması beklenen video.
    söylentilere göre intihar ormanında başlayacakmış*
  • youtube' un yine bizi yanıltmadığı , her seferinde "bundan daha kötüsü olamaz lan " derken bir sonraki sene çıtayı yine yükselttiği (!) bir rewind izledik. bu senenin konuları sjw , sjw,sjw , ne kadar cringe şeyler varsa koyma(mukbang,kpop ve fortnite içerir) , ve bitmeyen viner ekibi !!!(buraya 500 tane ünlem) videonun bir kısmında "bu sene ne olmalı biliyo musun" dediklerinde k pop ve mukbang cevabını verince kapatıyodum videoyu. olmamış .rewind ın olayından git gide sapıyor youtube.tanındık kişiler de pek koyulmamış.bu arada sjw olduğunu söylemiş miydim*
  • önce cardi b'nin o iğrenç şarkısı ardından k-pop rezaleti ile çok kötü bir başlangıca sahip video. genel olarak da pek bir şeye benzememiş. youtube'un 2018 yılında ne kadar boktan bir hal aldığını kanıtlar nitelikte olmuş.
  • zombi virüsü gibi yayılan fortnite burayı da ele geçirmiş. en büyük kanalın yer almaması konusu zaten başlı başına bir rezaletken içeriği de aşırı cringe bir video olmuş, bu sene bütün firmalar kendilerini nasıl gömeceklerinin peşinde herhalde.
  • türkiye için ilk 15 video müzik kliplerinden oluşmakta. (mobil uygulamaya göre)

    kliplerin dışındaki ilk video "dans eden yeşil uzaylı" diye bir şey ki bu da müzik klibi içine giriyor aslında.

    benim çıkardığım sonuç; youtube'dan para kazanmak istiyorsanız ergenlere ve belli bir seviyenin altındaki kesime hitap edecek içerik üretin.
  • aslında 2018'in saçma bir yıl olması üzerine bir video. sevgi, kardeşlik bla bla. enes batur'un olmasını garipsemedim. lütfen linç etmezseniz belirtmek isterim ki türkiye'nin en fazla aboneye sahip bi youtube kanalı. geçen sene, youtube rewind 2017'de daha fazla türk youtubera yer vermişti youtube. bu sene ise 1 kişi ile sınırlı kalmış. tabi herkes sevdiğini ve hak eden kişiyi söyleyebilir ama şu dans için bana göre en uygun kişi berkcan güven'di. tabi onda da oyun videoları yok fortnite teması işlendiği için o bölümde. başarılar youtube çöplüğünde gençler.
  • tam bir mal geçidi.

    ne kadar güzel ki, rewind ile hepsini tanıdım. yıl boyunca bu beyinsizlere maruz kalmadım.

    bizde amcasına ve amcasının eşine hakaret yağdıran cücüğü aradım, en sonda credits ekranında vermişler.

    iyi ki rewind'a koymamışlar. o da olumlu.

    edit: efem mesaj geldi. o cücük de varmış ve ben görememişim. naruto tarzı giyinince, algılarım sistem hatası vermiş olmalı ya da 2-3 kere sözlükte olay olduğu için izlediğimden kendisini seçememişim.

    şu zaman aralığında kendisine yer vermişler.

    https://eksisozluk.com/biri/bari'ye teşekkürler.
hesabın var mı? giriş yap