• youtube'ta ara ara denk geldigim ve sayilari bir hayli fazla olan cocuklardir. yaslari kucuk sayilir. biseyler yapma ve unlu olma cabasindaymislar gibi. bazilarini aileleri de tesvik ediyormus gibi. ilginc geliyor bana. benimkilere izin vermem hayatta. neyse...
  • gercekten cok yazik cocuklarimiza
    daha fazla takipci elde edebilmek icin denemedikleri delilik girmedikleri delik kalmiyor.
    hep birsey ispatlama pesindeler ama yitip giden psikolojilerinden haberleri yok
  • ergenliğimizi sürekli kayıt altına alacak teknoloji düzeyine sahip yıllarda çocuk olmadığımız için biz mi şanslıyız, o kayıtlarla yüzleşmek zorunda olup muhtemelen kendinden utanmamayı öğrenecek olan günün çocukları mı şanslı bilemedim.
  • youtuber olmak sadece şebeklik yapmak akla mantığa sığmayan binbir ton saçmalıklarla gündemde olmak değil ki. yurtdışı menşeli gayet bilim sanata hitap eden kanallar var. elektronik konularında çığır açan ufaklıklar, robot yapmakta çok yetenekli olan veletler var. birden tümüyle ben çocuklarıma izin vermem demek yanlış olur. yönelim internete doğru kayarken artık içerik üretip internetten para kazanmaya kaymış. ailecek oturup çeşitli konuları çocuğunuza sunup hangisini tercih ederse o konuda onun da içerik üretmesine ve kendi web sitesinde kanalında blogunda yayınlamasına izin verebilirsiniz. geleceğe daha emin ve bilinçli adımlarla yol alacağından/alacağınızdan kuşkunuz olmasın.
  • ailesinin sorumsuzluğundanda kaynaklandığını düşündüğüm henüz ilk ve ortaokul düzeyindeki genç kardeşlerimizin ünlü olma çabasıyla saçma sapan işler yapmaya çalışması çok büyük bir sorun aslında bakmayın öyle normal bir şeymiş gibi olmasına bu çocuklar o yaşlarında zamanını bu tarz salaklıklara harcıyorlar artık.kendimi hatırlıyorum o yaşlarda kitap okurdum yeri gelir bilgisayar oynardım,çizgifilm izlerdim,dışarı çıkar arkadaşlarla top koştururdum birde şimdi çocukların zamanlarını harcadıkları şeylere bakıyorum ilerde çok üzülecekler zamanlarını bu şekilde saçmalıklara harcadıklarına ven bile bu nesildekilere göre daha iyi bir şekilde zamanımı harcamış olmama rağmen keşke daha az bilgisayarda zaman harcayıp dışarı çıkıp top koştursaymışım diyorum
  • karşılarında enes batur, danla bilic gibi örnekler varken haklı bir arayış içinde olduklarını düşünüyorum. "bunlar yaptıysa, pek tabii ben de yapabilirim" düşüncesi, en büyük motivasyon kaynaklarıdır.
  • bugün işyerindeki bir arkadaşımın kızının 9 yaşındayken olmak istediği ile beni önce şaşırtmış, sonra doğdukları andan itibaren tablet, telefon vb. ile ic ice olduklarından dolayı mantıklı gelmiştir.
  • günümüzde çocukların birçoğu gelecekte artık doktor, mühendis değil; yotuber olmak istiyor.
    tanım: asri zamanın çocuklarıdır.
  • bir kardeşimiz var. ismi hakan gönültaş. kendisini 1 yıl önce tesadüfen gördüm. "hahaha bu ne yaa ??" diye izlemeye başladığım
    dürüm ve şalgam tadım testi videosunda hakan'ın samimiyeti dikkatimi çekti. sonra diğer videolarını da izlemeye başladım. bu kardeşimiz tekerlekli sandalye kullanıyor. yılmadan, usanmadan paylaşımlar yapıyor. çünkü özgüveni yerinde, kendine olan inancı tam. bu kardeşimizin daha kaliteli işler çıkarması için en azından reklam geliri elde etmesi lazım. abone olmayı çok görmeyiniz.

    ilgili sayfanın youtube bağlantısı.
  • ne varki yaa birakin ugrassin cocuklar. gidip kiraathanede kek yiyecegine gitsin gulmeme challange yapsin, en pahali patatesi yesin, lunaparka gitsin oyuncaklara binsin. ne var nolcak neremize batiyo anlamadim. herseyimiz tamdida bunlara taktik dimi.
hesabın var mı? giriş yap