• türk silahlı kuvvetleri'nin resmi youtube kanalından yayınladığı terör konvoyunun tsk tarafından vurulma anına ait görüntüleri ''şiddet barındıran veya görsel açıdan rahatsız edici içeriğe ilişkin politikasını ihlal ettiği için" bahanesiyle silmesidir. büyük ihtimalle terör örgütü pkk/ypg sempatizanlarının yaptığı aşırı şikayetler üzerine sildiler.

    lakin türk silahlı kuvvetleri resmi twitter sayfası görüntüleri paylaşmıştır.

    silinen video (edit: video 9:50 itibariyle youtube tarafından geri adım atılarak yeniden erişime açıldı.)

    iki ayrı örnek vererek bu ikiyüzlü durumu noktalayalım:

    abd'nin vurduğu rus tankı görüntüsü neden kaldırılmıyor da? bu kaldırılıyor?

    ya da bu görüntüleri?

    tsk'nın yüklediği görüntüler şiddet içeriyorsa bu 2 örnekte de baya şiddet var. değil mi çok akıllı bilmişler?
  • şaşırılmaması gereken durumdur.çünkü adamlar orospu çocuğudur,her kulvarda yürüttükleri politikayı burda da devam ettirmişler.artık düşen bombaların kimlerin götünde patladığınıda görüyoruz.
  • twitter’daki ile youtube’dan silinen video ayni ise hic bir siddet goremedigim videodur.

    muhtemelen asiri sikayet nedeni ile silindi.
  • tsk biraz gecikmelide olsa
    görüntüyü farklı platform aracılığıyla tekrar yükleyerek erişim sıkıntısını çözmüştür.
  • dikkat edersen feci koymuş çocuğu hava kuvvetleri, tebrik ediyorum. *

    dünyanın hiçbir yerinde sadece un çuvalı, insan ve konserve, çarpan bir mühimmattan sonra çatır çutur patlamaya ve yanmaya devam etmez.

    işte bu gerzeklerin atladığı nokta bu.

    tsk da zaten bu "siviller ölüyor", "insani yardım konvoyu vuruldu" ayağı çekenlerin iddialarının boş olduğunu, yanan ve patlayanları uzaktan göstererek ispat için yüklemiş.

    şimdi insani değerlerinizi fistanınızın ardına saklayıp, tommy hilfiger kapşonlularıyla sırıtarak füze yüklemeye devam...

    ek: şiddet içerdiği için normalmiş *. şuan youtube'a gir, "ah 64" diye arat bakalım 30 mm topla ortadan bölünen kaç taliban videosu çıkacak ve bunların izlenme rakamları ile yüklenme yılları ne zamanlara ait. safi dansözlük... yukarıda fistan yazmıştım değil mi?

    örnek

    hava kuvvetleri editi: yeşillendirerek bana haddimi bildiren, fantastik beyanlarda bulunan, öğütler veren suserlar oldu. bunların bir kısmı tsk açıklamasını dogma olarak kabul etmiş kitle *, diğer kısmı da işi bildiğini filan yazanlar. "sakarya'nın cep değeri nedir" dedim, "sakarya ne alaka" dedi biri misal. bu uzman olanı. cep değerini filan geçtim, o biraz daha god mode sorusu, bilinmeyebilir.

    1. güdümsüz bir mühimmatla bu hassasiyette vuruş imkanı dünyanın hiçbir yerinde yok.
    neden yok? çünkü fizik kuralları.
    top atışları bile çoklu yapılır, ilki tanzim atışıdır ve diğerleri için yükseliş alçalış düzeltmesi içindir. mesela t-155 fırtına obüslerinin atış kontrol sisteminde (aks) ilk atışta mükemmele yakın atış sağlanabilir, kendisi gps desteklidir, siz koordinat girersiniz, o rüzgarı, ısıyı, filanı ölçer ve kendisi atar. ama diğer atışlar namlu ısınması, meteorolojik şartlar nedeniyle aynı yere düşmez. namlunun balistik etkisi dahi hesaplanıp sapma en aza indirilmeye çalışılır diğer atışlar için. dünyanın hiçbir yerinde aynı toptan çıkıp aynı yere düşen top mermisi yoktur, olmamıştır ve bu fizik kurallarının yaşandığı bu evrenin, bu gezegeninde olmayacaktır.
    2. "kara ateş destek vasıtaları" terimi, sadece karadaki ateş vasıtaları için kullanılmaz. karadan yapılan lazer işaretlemesiyle hedefe sevk edilen her tür mühimmat için kullanılabilir. gelip "çnra ile vuruldu, çünkü biliyorum" dememek lazım.
    3. videoda iha'nın flir görüntüsünde lazer işaretlemesi yapıldığına dair bir çok emare var gören gözler için. görmeyen gözler için "designator near cutout" yazısı da mevcut. zaten bu hedeflerin, o mesafelerden başka hiçbir yere düşmeden vurulduğunu idrak edebilmek için temel fizik bilgisi ve bir miktar iq yeterli olacaktır.
    4. hareket halindeki bir konvoyu da öyle topla, roketle sizin tabirinizle "nokta atışı" vuramazsınız. mühimmatın hedefe penetre olana kadarki uçuş süresinde (ki mesafeye göre bir dakikayı bulabilir) atı alan üsküdar'ı geçer. yok öyle bir dünya.
    5. işin taktik kısmı da hedef değerleme sıralamasında lojistik ikmal araçları her zaman en değerli olanlarıdır, haliyle şansa bırakılmaz. en garantili sistemle ateş edilir ki kuzucuk elden kaçmasın. almanya u-boat'ları gibi, ikmal gemileri savaş aracı vurmaktan daha fazla zarar verir hasmınıza.

    tatminsiz ve bilgiye aç dimağlar için ileride güncellenebilir...
  • şiddet nerede merak ettim
    havada uçuşan parçalar mı şiddet içeriyor??
  • çok sayıda şikayetten dolayı otomatik olarak silinmiştir muhtemelen.

    tsk hesabını yönetenler gerekli başvuruyu yapınca video geri yüklenir.
  • gerekirse google'ın hosting ve server'leri de bombalanmalı. terörle mücadelede domain domain, server server mücadele şart.
  • "şiddet barındıran veya görsel açıdan rahatsız edici içeriğin" adresi youtube olmadığından normal olandır.
    onun için başka siteler var, mesela popüler bir tanesi için (bkz: liveleak).

    demis cok bilmis.

    hic alakasi yoktur! youtube'da siddet ve rahatsiz goruntu iceren binlerce video var. zamaninda binlerce kez sikayet etmemize karsi sirf islamafobik gozukmesin diye veya sirf politically correct olalim diye videolarin kaldirilmadigini biliyoruz.

    liveleak gore yeridir, boyle beyinlerin falan patlatildigi, amlarin gotlerin dagildigi videolarin yuklenme veya paylasilma yeridir. gelirsin izlersin ve gidersin. tsk'nin yukledigi video'da gore seviyesinde rahatsiz edici hicbirsey yok.

    youtube bu goruntulerden bu kadar rahatsizsa bunlar neden silinmiyor?

    https://www.youtube.com/watch?v=cwnu4-458po
    https://www.youtube.com/watch?v=wbgbc1dhzne

    daha binlerce var da sizin gibi duyargacli balonlara ne yazsak bos.
    sizi gidi sjw pitircigi ukala dumbelekleri. her konuda bir tepkiniz, bir bildiginiz bisey var di mi lan? her olayda bir zitlik, gereksiz bir duyarlilik kasacaksiniz. duyar kasmadan rahat olamiyorsunuz, gune baslayamiyorsunuz degil mi?
  • diyorum ki teknolojiye mi yatırım yapılsa gerçekten işini düzgün yapacaklar üzerinden. sırf onun bunun oğlu/kızı devletin kasasından cebini doldursun diye değil de hani kimseye muhtaç olmamak için.
hesabın var mı? giriş yap