• az önce ysk taraafından açıklanmıştır.

    khk ile daha önceden görevlerinden uzaklaştıran isimler seçimi kazansalarda mazbataları verilmeyecekmiş.

    kaynak~~

    kişisel yorum olarak, saçma gelen bu kişilere mazbata verilmemesi değil, eğer zaten kazansa da mazbata verilmeyecek bu kişiler nasıl aday gösterilebiliyor.

    yazık değil mi milli iradeye? insanlara aslında seçemeyecekleri adayları seçtirerek ikinci sırada ve seçilemeyen yani milli iradeyle gelmemiş birine mazbata vermek?

    aynı olay millet ittifakına oy vereceklere onların anası belleyeceğiz diyen cumhur ittifakı adayı içinde geçerliydi. adam sabıkalıymış ne hikmetse ve başkanlığı düşürülmüştü geçtiğimiz gün.

    edit: imla
  • 'ben sana aday olamazsın demedim,hobi olarak yine ol' demiştir.

    saçmalık ve hukuksuzluğun daniskası olaydır.
  • terör destekçilerini rahatsız eden hukuki olay.

    edit: söz konusu belediyeler küçük çaplı ilçe belediyeleri. büyükşehir belediyelerini ilgilendiren bir durum yok. götünüzü yırtmanıza gerek yok kara propaganda için sayın ceapeliler.
  • ysk’nın kapatılması gerektiğini gösteren haber. kapatın kardeş, bırakın reyiz seçimsiz kendi kendine atasın herkesi. en azından boş yere sinirimiz bozulmaz.
  • seçim gününden beri rast geldiğim en büyük orospu çocukluğu bu olabilir. ulan madem khk’lıların belediye başkanı olması yasak, adaylıklarına neden ses etmediniz? tabii doğru ya, hepsi planın parçası. akp’nin rüyasında bile alamayacağı diyarbakır ve mardin’de khk’lılar seçilsin, biz de böyle şerefsizce bir yöntemle çökelim belediyelere dediniz değil mi? tarih sizi unutmayacak ahlaksız it sürüsü.
  • aday olmalarına ses etme sonra da kişi seçilince olmaz de. o.baydemir'in de bir zamanlar dediği gibi 'hassiktir' diyorum.
  • ysk'nın khk'lı başkan adaylığına izin vermesi ve fakat kazanmasını yasakladığı karar. dolayısıyla, "yarışa gir; kazanmak yok. işinize gelirse" denilmiş. bugün paylaşılan kara deliğin mesafesiyle, bizim demokrasimizin uzaklığı eşittir.
  • neden seçim yapıyoruz acaba?

    neden oy veriyoruz?

    ikinci sırada tamamlayan de ne ola?

    hangi yasa, hangi yönetmeliğe göre?

    kazanan partinin 1. sıradaki meclis üyesine neden vermiyorsunuz?

    adaylığını kabul etmeseydiniz o zaman.

    keyfi atayın gitsin kayyumu bitsin.

    muz cumhuriyeti

    guguk devleti
  • kazanamadıkları secimden zafer çıkarmaya çalışan akp li ezikleri sevince boğan haber.
  • hukuksuz, milli iradeyi yok sayan bir diğer skandal karar.

    eğer adaylar belediye başkanlığına uygun nitelikte değilse, bu seçimden önce belirlenip adaylık başvurusu kabul edilmemeliydi. onay vermişsin, millet de oy vermiş başkan seçmiş. bu karar yok hükmündedir.
hesabın var mı? giriş yap