• konami şirketinin ios ve android plartformları için geliştirdiği bir uygulamadır. karakter level sistemi, görev bazında stageler ve pvp sistemi mevcut. denemeniz tavsiye edilir.
  • nostaljiyi doruklarda yasatti. kesin tavsiye ediyorum. yeni baslayanlar, her stage update'inde duel counter sifirlaniyor onu unutmayin. benim gibi cahillik yapmayin.
  • konami şirketinin yeni oyunu. çocukluğumuzun o harika animesi bu kadar güzel oyuna uyarlanabilirdi. özellikle trap kartlarını çalıştırdığımda rakibimin suratının ifadesini görmek isterdim. oyunda stage sistemi mevcut. seviye atladıkça ödüller alıyorsun ve oyunun erişemediğin başka bir noktasını kullanmaya başlıyorsun. gerçek zamanlı pvp ler ile rakiplerinle harika maçlar yapabiliyorsun. destene kart eklemenin bir çok yolu var. yaptığın onca maçtan sonra kendince bi strateji belirleyip ona göre desteni düzenliyorsun. bu şekilde en olmadık yerlerde maç çevirmişliğim var. destemden kart seçerken kendi kendime (bkz: the heart of the cards) diyorum bide güzel kart gelirse sorma gitsin sözlük.

    edit: oyunla ilgili sorusu olanlar yeşillendirebilir.
  • şu sıralar yugioh aleminin şüphesiz en popüler oyunu. mobil için tasarlanmış oyun hem hızlı, hem birçok kart var, hem de oldukça aktif. sık sık yeni kart paketleri, farklı eventler oluyor. oyunda para vermeden sağlam kartlara sahip olabilir misiniz? evet. biraz uğraştırabilir ancak bunu yapabilirsiniz. alışılagelmiş yugi oyunundan farklı olarak bu oyunda 5 canavar ve 5 büyü/tuzak kartı yerleri 3 'e indirilmiş. maksimum 3 canavar summon edebilirsiniz. en radikal değişiklik bu. oyunda bütün kartlar yok. oyunun kendi sisteminde çok avantajlı olacağı düşünülen kartlar dahil edilmiyor (en azından şimdilik). ilk seriye ait olan oyunda bir çok karakter var. yugi, kaiba, mai, bandit keith ve diğerleri. hepsinin kendilerine has özellikleri var ve bu oyunun metasını oluşturuyor. eğer ciddi şekilde pvp oynayıp üst seviyelere yükselmek isterseniz, youtube 'tan çeşitli deck videolarını izlemenizi tavsiye ederim. oyun biraz ingilizce istiyor. henüz türkçe dil seçeneği yok ve kartların açıklamalarını okumanız lazım. güzel oyun, tavsiye ederim, bir deneyin en azından, eğer kart oyunlarına ilginiz varsa. animeyle çizgi filmle işim olmaz demeyin çünkü kart oyununun pek bir alakası yok.
  • çocukluğumda çizgi filmini sürekli izleyip sokakta arkadaşlarım ile kartlarını biriktirdiğim zamanları hatırlattı
  • 16 kasımdan itibaren steam üzerinden de oynanabilen kart oyunu.
  • klasik yugioh oyunundan farklı kurallarıyla duello süresi kısaltılmış daha eğlenceli bir hale gelmiş yugioh sürümüdür.
    farklara gelicek olursak:
    can puanının 8000 yerine 4000 olması,
    oyun alanında sihir-tuzak ve canavar için ayrılan kart bölmelerinin sayısının 5’ ten 3’ e indirilmesi ve
    karakterlere özgü “skill” leri sayabiliriz.
    oyunda ana olay gem dediğimiz kart paketi almanızı sağlayan mor paralar. coin açıkcası hiçbir işe yaramıyor. oyun başta deste kurmanız için yeterli sayıda gem veriyor. paket setlerinin içinde de uyumlu kartlar var. sürekli aynı paketi açarsanız uyumlu kartlarınız olacaktır. mesela ben tek paketten gladiator beast destesi kurdum ve gerçekten güçlü oldu. ama oyuna yön veren asıl olay tuzak ve sihir kartları. güçlü sihir ve tuzak kartları hangi canavar olursa olsun affetmiyor. mirror wall, wall of disruptionı örnek olarak gösterebiliriz. ayrıca hem mobil hemde steam üzerinden oynanabilmesi ve veri aktarımı yapılabilmesi güzel olmuş. daha yazıcaklar var ama şimdilik aklıma gelenler bunlar. oyun başta karışık gelse de yugioh severlerin severek oynayacağını düşünüyorum.
  • steam versionu bulunmakta olan güzide kart oyunudur. android hesabınızla bağlanabilirsiniz. gem alım satımı oyunda mevcut olmasına rağmen kesinlikle p2w değildir şahsen bugüne kadar tek kuruş yedirmişliğim yoktur. 524 kart paketi açmış 2300 kere duello yapmışım 3500e yakın kart elde etmişim destemdeki oyunun zor bulunan kartları da buna dahil. haftalık etkinlikleri takip ettiğiniz zaman harcamanız için bol bol gem veriyor.

    oynayan suserler yeşillendirsin.
  • az önce platinum 1 derecesine çıktığım oyun.

    çok zevkli ya. aşırı zevkli. eh bende biraz köpeği oldum evet ama oyunu oynarken aşırı zevk alıyorum.

    özellikle geçen yaptığım bir ranked düello var ki youtube'a upload ettirdi kendisini. öyle büyük bir şey değil. çok fazla hata yaptım ama aşırı zevk aldığım bir düello oldu.

    platinum 1'e ulaşınca insan gerçekten seviniyor bu arada.*

    steam ve ios'te oynuyorum. konami hesabına bağlı olduğu için ikiside koordine şekilde ilerliyor.
  • yugioh ile geçmişim 15 yıllık neredeyse.

    gerçi son sekiz yıldır pek bakmadım.

    bu oyun güzel değil kesinlikle. tek iyi yanı synchroların ve sonraki nanelerin olmaması. yani klasik ama mini ygo gibi.

    desteler 20 kart olduğundan olsa gerek her desteye gidecek 'generic' kartların çoğu yok. fissure gibi en temel bir kart oyunda yok mesela. magician of faith bile daha yeni eklendi.

    oyun sizi belli bir archetype seçip onu oynamaya zorluyor anlayacağınız. seçtiğiniz archetype ne kadar güçlüyse o kadar fazla maç kazanıyorsunuz. banlist size dokunursa ya da destenizi tokatlayan desteler gelirse kartlarınız çöpe gidiyor.

    ayrıca kartların dağılımı ve kart edinme sistemi sıfırdan deste kurmayı ve yaratıcılığı buduyor. meta archetype desteleri farklı kartlarla oluşturacağınız alternatif bir desteden daha ucuza geliyor. bu yüzden herkes aynı bir kaç desteye yığılıyor.

    çekilecek çile değil kesinlikle. benim king of games derdi olmayan nostalji arayan oyunculara tavsiyem servant of kings kutusundan çıkan 1800+ canavarların ve tuzakların arkasına 2 de enemy controller koymaları. böylece sıkıntı yapmadan plat'a kadar çıkıp hevesinizi alana kadar takılabilirsiniz hiç değilse.

    joey the passion gibi bir oyun daha yapmadılar be. :)
hesabın var mı? giriş yap