• geleceğin spor bakanı olmasını istediğim iyi parti istanbul 1. bölge millet vekili adayıdır.
    ümraniye ülkü ocağı başkanı olduğu dönem ocağın en verimli çalışan dönemi olmuştur. daha sonra mhp il yönetiminde bulunmuş, çekmeköy ilçe başkanlığı da yapmıştır. meral akşener'in genelbaşkan adaylığı sürecinde ise ''abla'' ya yakın isimler arasında ön planda olmuş ve iyi parti'nin temel taşlarını oluşturan öncülerden biri haline gelmiştir. ittihatçı bıyıklarına kurban olduğum reisimdir, çayı içilir, muhabbeti sevilir. bu arada kendisi gümüşhane'lidir. atsız, dilaver cebeci, ali metin tokdemir ve benden sonra bir de yücel coşkun armağan etti gümüşhane bu memlekete. gümüşhane'yi sevin.

    yücel coşkun
  • ülkücüdür.

    ayrıca istanbul 1. bölgeden mv adayıdır. ümraniye'de ocak başkanlığı yaptığından oradaki iyip-mhp-akp oy dengesini fazlasıyla merak ediyorum. bakalım ümraniye'de ne tarz bir etki bırakmış.
  • iyi partinin 1. bölge 5. sıra adayıdır. iyi parti 5. sıralara enerjisi yüksek tuttuğunu koparan kişiler koymuş genelde, yücel coşkun da onlardan birisi. ben seçileceğini düşünüyorum.
  • iyi parti’nin müstakbel istanbul il başkanı’dır. ülkücü kökenlidir, ümraniye ülkü ocakları başkanlığı, çekmeköy mhp ilçe başkanlığı görevlerinde bulunmuş, iyi parti kurucular kurulu üyesidir, ülkücüdür.
  • an itibarıyla iyi parti istanbul il başkanı olan ülkücü abimiz. geçmiş dönem ilçe kongreleri ve temayülde biraz kalp kırmış olsa da umarım teşkilatı toparlayıp iyi günlere taşıyacaktır.

    alttaki entrye istinafen (bkz: buğra kavuncu)
  • tanım: iyi parti istanbul il başkanı olmuş şahıs. bu fotoğrafta da görüleceği üzere kendisinin bir dönem cemaat ile işbirliği olmuştur. kişinin dini inancı kendisini ilgilendirir; ama bir siyasetçinin kimlerle birlikte olduğu partisini ilgilendirmelidir.

    iyi parti istanbul'da seçimi kazanmak için fotoğraf paylaşmaktan icraat yapacak yöneticiler bulamamıştı. 2024 seçimlerinde kazanamayacağını öngörerek "bari cemaatlerle işi olan birini bulalım da onlarla işbirliği yapalım" diyerek strateji değiştirmiş. şimdi soruyorum:

    1-oy arttırmak için gerçekten her yol mübah mı?
    2-belediye meclisi'ne koyacağınız meclis üyelerinin kaçı cemaatlerden olacak?
    3-size ayrılan istihdamlardan yüzde kaçı cemaatlere ayrılacak?
    4-olmaz ya, olur da belediyeyi kazanırsanız cemaatlerle işbirliğiniz ne şekilde devam edecek?
  • kendisinin cübbeli ile fotoğrafı olması cemaatçi olduğu anlamına gelmez. sanırım yıllar önce düzenlenen bir konferans sonrası çekilmiş foto.
    ayrıca millet ikibinli yılların başında “muhterem hocaefendi”diye göt yalarken,cemaat evlerine (abiler-ablalar)lise ve üniversite öğrencisi çocuklarını vermek için sıraya girerken kendisi ümraniye ocakta bu evlere gitmeyin hiçbir yakınınızıda yollamayın diye uyarılar yapıyordu.
    klasik ülkücülerden değildir. her daim yenilikçi olmuştur. ümraniye ocak başkanlığı döneminde yapmış olduğu yenilikler(bilgisayar odası,lig tv,tanınmış yazarlara ocakta seminer verdirme gibi)bırakın yirmi sene önceyi şuan bile pek rastlanmayan bir durumdur.
    yolu da bahtı da açık olsun.
hesabın var mı? giriş yap