• dilek doğan'ı katleden polis. video'daki görüntülerde herhangi bir arbede çıkmadan patlayan tetik sesinden anlaşıldığı üzere (o an yaşanan diyaloglara kafası bozularak) alenen ve kasten katletmiştir. iktidarın oyuncağına dönüşen bu ülkenin adaletine zerre inanmadığım için hakkettiği herhangi bir ciddi yaptırıma uğramayacağına da sanmam. olan gencecik pırıl pırıl bir insana oldu. artık hiçbir şey dileği geri getirmeyecek. hani varsa bir ilahi adalet gayrı hünerini göstermesini beklemekten başka bir umut yok.
  • bir ailenin daha hayatını karartmış, bir canın daha yitip gitmesine neden olmuş olan üniformalı katil.
  • dilek doğan'ı gerekce olmadan olduren katil olarak tarihin karanlik sayfalarina yazilacak adı. belki hak ettigi cezayi ceker, belki cekmez...malum internet cagindayiz, her sey kaydediliyor. yillar gececek, yazilanlar burada, diger sitelerde kalacak. mogultay soyadi her aratildiginda bunlar cikacak.

    (bkz: unutursak kalbimiz kurusun)
  • katil, hırsız, soysuz, şerefsiz, aşağılık, it ve ailesini araya katmadan söyleyebileceğim binlerce kötü vasfı içinde sindiren yüzbinlerce satılık güvenlik görevlisinden biridir.

    bunlardan daha aşağılık bir zümre varsa o da "pkklı birini öldürmüş, eline sağlık" diyerek bu alçağın yaptığı eylemi takdir eden piçlerdir.

    üsttekilere kısasa kısas gerek. alttakileri de çoğaltana kadar sikmek...
  • çok söze gerek yok.

    seni unutmayacağız!
  • gencecik hayatını mahpusta geçirecek üzüldüm
  • tescilli katil.
  • tescilli orospu oğlu orospu. işte af önerileri bunlar için. sonraki seçimlerde de kahraman polis diye aday yapılır bu göt.

    düşünün hiçbir suçunuz yokken evinize paldır küldür giriliyor ve buna maruz kalan aile fertlerinin -doğal olarak- gösterdiği tepkiye sinirleniyor ve tetiği çekiyor. bu öyle ferdi ve anlık bir durum değil. belli ki bu yaratık bunu kurgulamış. karşısındakilere yapacağı şey ne olursa olsun meşru olacak diye düşünmüş.

    o kadar resmi prosedürün içinden geçmiş tecrübeli bir polis, sonrasını düşünmeden böyle bir işe girişemeyeceğini de adı gibi bilir. ama yine de tetiği çekmekten çekinmedi. zira yargısı ve üstleri öldürülecek insanları insan olarak görmüyordu.

    işin ilginç yanı bu adama yaptığı bu alçaklık yüzünden hapis cezası verilmiş olması. bunu alıp madalya takmamaları demokrasi adına umut verici (!)
  • unutulmaması için up up, gün gelecek hesap vereceksin ya hayatta ya mezarda.
  • gencecik bir kizi, ancak elindeki koca namlulu silahla etkisiz hale getirebilen korkak bir zavalli, katil.

    50 yil sonra bu satirlari okuyan torunlarin mezarina tukursun senin...
hesabın var mı? giriş yap